Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

Κοινές δηλώσεις υπέρ πολυπολιτισμού και λαθρομετανάστευσης από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αμέσως μετά το μακελειό της Νίκαιας


Κοινές δηλώσεις υπέρ πολυπολιτισμού και λαθρομετανάστευσης από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αμέσως μετά το μακελειό της Νίκαιας

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» αποτελεί μια μόνιμη κατάσταση στους εκπροσώπους του εγχώριου «συνταγματικού τόξου». Ενώ, για πολλοστή φορά, οι εγκληματίες του ισλαμικού κράτους σκόρπισαν τον θάνατο αδιάκριτα σε αρκετούς ανθρώπους, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται οι τύποι αυτοί είναι να μην ενισχυθούν τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης και να μην πειραχτεί η άνοστη σούπα της πολυπολιτισμικότητας!
Χαρακτηριστικά τα όσα φέρεται να δήλωσε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κουμουτσάκος: «Αν δεν διατηρήσουμε την ανοχή στην διαφορετικότητα θα έχουμε ηττηθεί».
Πόσο άραγε διαφέρει η δήλωση του Κουμουτσάκου από την δήλωση του Φίλη, ο οποίος είπε χθες το πρωί: «Αυτού του είδους οι πράξεις, εκτός των άλλων, μπορεί να....
έχουν ως θύματα τους πρόσφυγες γιατί δημιουργείται μια λανθασμένη εντύπωση στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι οι πρόσφυγες είναι δυνάμει τρομοκράτες».
Οι δηλώσεις των δύο εκπροσώπων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στον ίδιο πυρήνα ιδεών, έχοντας μια κοινή δεξαμενή σκέψης. Δηλαδή, την πλήρη αποδόμηση της έννοιας Έθνους-Κράτους, την απόρριψη της Εθνικής Ταυτότητας, την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης υπό το προσωπείο του «προσφυγικού», την επιβολή των πολυπολιτισμικών κοινωνιών.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της ηθικής και νομικής αυθαιρεσίας του «συνταγματικού τόξου», παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, επί της ουσίας κινούνται στον ίδιο άξονα πολιτικής κατεύθυνσης και στόχευσης, έχοντας ως σκοπό την πλήρη αποεθνικοποίηση της Χώρας.
    
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: Νέα σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία - 84 νεκροί! Τζιχαντιστής με φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος πυροβολώντας
To ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών