Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και η πανωλεθρία της συστημικής προπαγάνδας

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τον χαιρετισμό της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τράμπ αναπαράχθηκε αυτούσια σε όλα τα κύρια διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή μεσουρανεί πια στα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα. Παράλληλα, καταδεικνύει ότι το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει αποκτήσει αδιαμφισβήτητα και μια παγκόσμια πολιτική δυναμική.

Περισσότερο όμως αποδείχθηκε ότι τα προπαγανδιστικά όπλα και τις τακτικές δίωξης που εφαρμόζει το σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής, προσπάθησε να τα εφαρμόσει και κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τράμπ. Όμως οι ίντριγκες, η διαφθορά και ο νεποτισμός του παγκόσμιου πολιτικοοικονομικού συστήματος που ελέγχεται κυρίως από σιωνιστικά κέντρα εξουσίας ξεσκεπάστηκε χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων των Εθνών του κόσμου. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.


1. Στημένες Δημοσκοπήσεις

Αποπροσανατολιστικές δημοσκοπήσεις για την προεκλογική δυναμική του Ντόναλντ Τράμπ έδειχναν ότι ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων είναι ακόμη και 8 μονάδες πίσω από την Χίλαρυ Κλίντον. Δηλαδή η δημοσκόπηση ως μέσο στυγνής προπαγάνδας έπαψε πια να αποτελεί μια αποκλειστικά εγχώρια τακτική χειραγώγησης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Όμως ο αμερικανικός λαός απάντησε καθαρά ότι οι δημοσκοπικές πρακτικές που υποστήριζαν την Χίλαρυ Κλίντον δεν επηρέασαν την θέληση του για ένα καλύτερο αύριο.

Μια ανεπηρέαστη και αντικειμενική δημοσκόπηση θα έδειχνε αυτή την στιγμή την Χρυσή Αυγή με τα πραγματικά της ποσοστά που είναι πολύ ψηλότερα από αυτά που καταγράφουν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Είναι δυνατόν οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στις προηγούμενες εκλογές που είναι δυσαρεστημένοι για τον τρόπο χειρισμού της οικονομίας και του λαθρομεταναστευτικού να επιθυμούν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στο μέλλον που έχει ακριβώς την ίδια πολιτική ατζέντα;

Πια στην Ελλάδα η αξιωματική αντιπολίτευση αυτή την στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή! Μπορεί αριθμητικά να είναι η τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά ουσιαστικά είναι η δεύτερη μιας και όλα τα άλλα κόμματα έχουν κοινό παρονομαστή: την ίντριγκα, την διαφθορά και τον νεποτισμό εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

2. Τηλεοπτική, Ραδιοφωνική και Έντυπη Προπαγάνδα

Το αμερικανικό αλλά και παγκόσμιο δίκτυο Cable News Network (CNN) κατά την διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής περιόδου μετονομάστηκε με ένα δικαιολογημένο σαρκασμό σε Clinton News Network. Ο ιδιοκτήτης του CNN είναι η Time Warner που έχει συνεισφέρει σχεδόν 800 χιλιάδες δολάρια στην προσπάθεια της Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ.

Και στην Ελλάδα πρόσφατα αποδείχτηκε πόσο υποκειμενική, παράνομη και άκρως αντισυνταγματική είναι η λειτουργία των τηλεοπτικών καναλιών. Οι συστημικοί καναλάρχες της διαπλοκής αφού καρπώθηκαν θαλασσοδάνεια ασύλληπτα μεγάλης αξίας για ολόκληρες δεκαετίες κάνουν συστηματική και στυγνή προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο αλλά και τις έντυπες εκδόσεις τους. Παράλληλα, δεν προβάλουν τα δελτία Τύπου και δεν καλύπτουν τις δραστηριότητες του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών πάντοτε κατά παράβαση του Συντάγματος.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωριστεί η επαγγελματική συμπεριφορά μερικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών να φιλοξενούν τους εκπροσώπους την Χρυσής Αυγής και να τιμούν με αυτό τον τρόπο την αντικειμενικότητα τους και το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα.

3. Διαδικτυακά Μέσα Επικοινωνίας

Μήνες πριν την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τράμπ η Χρυσή Αυγή με τεκμηριωμένες πολιτικο-οικονομικές αναλύσεις προέβλεπε καθαρά την επικράτηση του. Την ίδια περίοδο αρκετά διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας είτε κρατούσαν σιωπή είτε υποστήριζαν ανοιχτά την Χίλαρυ Κλίντον. Ουαί τοις ηττημένοις! Μετά την επιβεβαίωση του εκλογικού αποτελέσματος ξεφύτρωσαν αρκετά κείμενα στο διαδίκτυο που αναφέρουν το περιεχόμενο των προ μηνών αναλύσεων του Λαϊκού Σύνδεσμου. Επίσης οι επιμελώς κρυμμένες ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις της Χίλαρυ ξαφνικά έγιναν πρωτοσέλιδα σε πολλές διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης και πολιτικού σχολιασμού.

4. Δικαστικές Διώξεις βασιζόμενες σε ψευδομάρτυρες

Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης υπήρξαν πολλοί ψευδομάρτυρες που προσπάθησαν να εμπλέξουν τον Τράμπ σε κάποια δικαστική διένεξη. Και με αυτό τον τρόπο να του αφαιρέσουν την εμπιστοσύνη που είχε τεκμηριωμένα αναπτύξει ο αμερικανικός λαός με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Όμως  η δυναμική του Τράμπ κατά της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της ευημερίας του αμερικανικού λάου δεν επέτρεψε σε αυτή την ύπουλη προσπάθεια του σιωνιστικού συστήματος να υποσκάψει το πολιτικό πρόσωπο του Τράμπ.

Κάθε Έλληνας πια έχει καταλάβει την πολιτική απάτη, την ύπουλη προβοκάτσια και την παράνομη πολιτική δίωξη που εξαπέλυσε το 2013 η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Δένδια. Ο ίδιος ο Δένδιας είχε παραδεχτεί ότι η φυλάκιση των ηγετικών στελεχών του Λαϊκού Σύνδεσμου ανέκοψε την πολιτική δύναμη του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Και φυσικά ο ίδιος ο Σαμαράς ακούγεται καθαρά να διατάζει την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσω του "παναθηναϊκάκια".

Συμπερασματικά αυτό το σύστημα που καταδυναστεύει την Ελλάδα δεν είναι ανίκητο! Αλλά νικιέται μόνο όταν κάθε Έλληνας πολίτης δει ότι η ευημερία του οφείλεται στην δική του εργασία και φροντίδα παρά σε αριστερά κομμουνιστικά και νεοφιλελεύθερα κόμματα που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους εις βάρος κάθε κυριαρχικού δικαιώματος του Ελληνικού Λαού. Κυριαρχικού δικαιώματος στην υγεία, στην παιδεία, στην άμυνα, στην εσωτερική ασφάλεια και γενικά στην προτεραιότητα της ευημερίας των Ελλήνων στην Πατρίδα τους.

Ο αμερικάνικος λαός ψήφισε πρωταρχικά υπέρ του Τράμπ για αυτόν τον παραπάνω λόγο. Ο μέσος αμερικάνος θελει να ζει με ευημερία και ασφάλεια στην πατρίδα τους κατά προτεραιότητα. Από την άλλη πλευρά σίγουρα βοήθησε την απόφαση της κοινής γνώμης η αποδεδειγμένη ταύτιση της Χίλαρυ Κλίντον με το προσωπικό όφελος χωρίς οποιοδήποτε ενδοιασμό.

Το μεγάλο ηθικό δίδαγμα των πρόσφατων προεδρικών εκλογών στην Αμερική είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να ενδυναμώσουν το Εθνικιστικό τους κίνημα. Οι Έλληνες πρέπει να πορευθούν με την Χρυσή Αυγή για την ευημερία τους και την ασφάλεια τους.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. "Υπάρχουν τριών ειδών ψευδη:το ψεμα,το μεγάλο ψέμα και η....ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ" !!!

    Μπέντζαμιν Ντισραελι (1804-1881)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών