Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΡΟΥΒΙΚΟΝΕΣ, ΠΥΡΗΝΕΣ, ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΣΙΑ: ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τα γνωστά πρακτοράκια που υποδύονται τους τρομοκράτες και απειλούν Θεούς και δαίμονες, αγωνιώδεις προσπάθειες να κάνουν διαδηλώσεις (και επεισόδια…) κατά τον ερχομό του Ομπάμα στην Ελλάδα, για να διασώσουν την… τιμή της διακορευθείσης αριστεράς, κάνουν οι κουκουέδες, οι λαφαζανίστας και οι Ρουβίκονες. 

Μάλιστα, οι τελευταίοι, μαζί με άλλα πατενταρισμένα παρακρατικά μαντρόσκυλα εξέδωσαν και μια μαύρη αφίσα μ’ έναν… πάνθηρα, με την οποία καλούν σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο το απόγευμα της Τρίτης και δήθεν έχουν… θορυβήσει την Αστυνομία.  

Το’ χουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε: ροζ σκυλιά-κόκκινα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά! Είναι όλοι ίδιοι! Και παίζουν στημένο παιχνίδι με την κυβερνώσα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, διαδηλώνοντας δήθεν εναντίον...
της πολιτικής της, με σκοπό να υπάρχει στη χώρα μια αριστερή δήθεν αντιπολίτευση, έτσι ώστε οι δυσαρεστημένοι που φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να μένουν στη στρούγκα της αριστεράς.

Αλλά, ότι κι αν κάνουν, το κόλπο δεν πιάνει! Διότι, όπως αναφέρει και ο αριστερός δημοσκόπος Μαυρής (Public Issue) σε συνέντευξη που έδωσε και απαντώντας σε ερώτηση «γιατί οι σχηματισμοί της Αριστεράς αδυνατούν να εισπράξουν τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ», με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ «η αριστερά έχει υποστεί πολύ ισχυρό πλήγμα. Οι ιδεολογικές επιπτώσεις είναι βαθιές και θα έλεγα και μακροχρόνιες». Ή, όπως είπε προσφάτως ο επίσης δικός τους Λαζόπουλος: «η  λέξη αριστερός τελείωσε, πέθανε».

Να ζήσετε να τη θυμόσαστε και καλά σαράντα, σύντροφοι! Και να μην ξεχνάτε ποτέ, πως δεν ζωντανεύουν οι νεκροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών