Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 09, 2010

Εσείς οι Παπανδρέου….

Πήγε εκεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.
Ο Νίκος Παπανδρέου παρευρέθη στα εγκαίνια του νοσοκομείου Υγεία, ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου, στην Αλβανία. Όλοι αναρωτηθήκαμε για τους λόγους της εκεί παρουσίας του. Μας εξηγεί όμως με επιστολή του ο ίδιος :
“Δηλώνω για μία ακόμη φορά ότι... η παρουσία μου, άτυπη μεν, αλλά ουσιαστική σαν όνομα, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη και ως καθήκον μου, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο.
Είμαι βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο, εντός και εκτός της χώρας μας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διεθνείς επενδυτικές ευκαιρίες.
Άλλωστε, με τον ίδιο τρόπο... ενεργούσα και επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου σε παρόμοιες εθνικές προκλήσεις.”

Σχόλιο: Ούτε λίγο ούτε πολύ μας ο κύριος αυτός μας λέει ότι η Ελλάδα κρέμεται από το όνομα Παπανδρέου. Πήγε εκεί ως  όνομα που εκπρωσωπει την Ελλάδα.  Σημειώνω ότι δεν πήγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πήγε ο Ν. Παπανδρέου που είναι και  “βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο”
Αλλά ο πρόεδρος τηνς Ελληνικής Δημοκρατίας  προφανός δεν ήταν.
Η  Ελληνική Δημοκρατία έχει γίνει απογοητευτική. Μπροστά στην εθνική ανάγκη  και στις κρήσιμες στιγμές οι βουλευτές μας αποδείχτηκαν  επαγγελματίες χειροκροτητές θεσιθήρες.  Η πνευματική ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων. Το πολιτικό προσωπικό ανεπαρκές και  ηγέτες δεν υπάρχουν. Η πληροφόρηση είναι ελεγχόμενη και αηδιαστική.  Τα ΜΜΕ σας χορέυουν στο ταξί σαν  τον γύφτο τις αρκούδες. Ντροπή σας.   Αυτή η  Ελλάδα  η δική σας Ελλάδα είναι στο ΔΝΤ  και ειλικρινά το λέω δεν νομίζω ότι αξίζει να σωθεί.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Γιάννης Παπαϊωάννου 

το διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών