Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

Έπεσε στο λάκκο με τα φίδια

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η κυβέρνηση έπεσε στο λάκκο με τα φίδια που είχε σκάψει μόνη της. Το αποκλειστικό χθεσινό πρώτο θέμα της εφημερίδας μας δημιούργησε αίσθηση. Στις κυβερνητικές τάξεις προκλήθηκε πανικός με συνέπεια να καταβληθούν τεράστιες προσπάθειες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Μέχρι και παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά για να παραπληροφορήσουν το λαό και να συνεχίσουν τo χαβά τους ότι δήθεν πίσω από τις κουβέντες αυτές περί «διαφθοράς» στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Γιούνκερ κρυβόταν ο Κώστας Καραμανλής.


ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ,
με μία λιτή ανακοίνωσή του, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αναδείξει το εσκεμμένο σκληρό φάουλ του  Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Φάουλ το οποίο έγινε στη Νέα Υόρκη κι επισύρει έως και κόκκινη κάρτα… Η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να πετάξει και πάλι την μπάλα στην εξέδρα, ρίχνοντας την ευθύνη στη διατύπωση της ερώτησης που έγινε προς τον υπουργό Οικονομικών έπεσε κι αυτή στο κενό. Διότι κάλλιστα θα μπορούσε ο κ. Παπακωνσταντίνου να μην απαντήσει όποια κι αν ήταν η ερώτηση, να μην ανακατευθεί σε κάτι που δεν ήξερε. Oμως δεν έπραξε το συνετό.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να ρίξει για μια ακόμη φορά συνειδητά τη λάσπη του στη Νέα Δημοκρατία, ενώ γνωρίζει καλά ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι αυτός που κατ’ επιλογήν και δημόσια κατασυκοφάντησε τη χώρα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχουν ήδη ζητήσει συγγνώμη, καθώς προσπάθησαν να ρίξουν φαρμακερά βέλη προς τη Νέα Δημοκρατία, αν και γνώριζαν ότι η αλήθεια ήταν διαφορετική. Εχουν όμως γνώσιν οι φύλακες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών