Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

Έστησαν απίστευτη απάτη στο Facebook! Η ιστορία της Ελμίνας..!!


Γιατρός, δικηγόρος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός σταθμός στο παιχνίδι της απάτης που αποκάλυψε χθες το newsbomb με δόλωμα ένα ανύπαρκτο νεαρό κορίτσι, που υποτίθεται ότι έπασχε από καρκίνο σέρνοντας στο παιχνίδι 14.000 χρήστες του facebook.


Σύμφωνα με τα στοιχεία... που έχουν προκύψει από την έρευνα που γίνεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη από το ηλεκτρονικό έγκλημα και χρήστες θύματα της απάτης, χιλιάδες ευρώ κατατέθηκαν στον ψεύτικο αγώνα της Ελμίνας.


Γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης στήριζε τον αγώνα της νεαρής φάντασμα κατά του καρκίνου. Αφιέρωνε τραγούδια και καλούσε φίλους να βοηθήσουν ένα κορίτσι που δεν υπήρχε και που όλοι νόμιζαν ότι είχε λευχαιμία.


Επίσης, γνωστή συγγραφέας στήριζε έναν ανύπαρκτο αγώνα εισπράττοντας εκατοντάδες ευρώ από διαφορετικά άτομα που είχαν διαβάσει την ιστορία του κοριτσιού «φάντασμα» στο facebook και θέλησαν να τη βοηθήσουν οικονομικά. Η ίδια η νεαρή εμφανιζόταν ως ένα ορφανό κορίτσι που μεγάλωσε σε ίδρυμα και γι' αυτό το λόγο όλοι οι χρήστες φίλοι της, την είχαν αγαπήσει ακόμη περισσότερο.


Ποιος να τους έλεγε όμως ότι μετά από ένα ολόκληρο χρόνο συμπαράστασης και ατελείωτων συνομιλιών με την Ελμίνα, ξαφνικά θα... κατάρρεε το οικοδόμημα της απάτης με ένα απλό τηλεφώνημα.


Η Ελμίνα είχε αποχαιρετήσει τους φίλους της μέσω της σελίδας της για να ταξιδέψει στο εξωτερικό για θεραπεία. Αφού καθυστέρησε όμως να ενημερώσει μέσω της σελίδας με τους φίλους της αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με το νοσοκομείο από όπου έμαθαν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία Ελληνίδα ασθενής. Αμέσως επικοινώνησαν με το νοσοκομείο Θεαγένειο από όπου υποτίθεται της είχαν κανονίσει αυτό το ταξίδι και ούτε εκεί υπήρξε ποτέ κάποια ασθενής με τα στοιχεία της Ελμίνας.


Λίγες μέρες μετά ανακοινώνεται μέσα από τη σελίδα της νεαρής ότι πέθανε και η σελίδα της καθώς και όλες οι σελίδες που είχαν στηθεί για να την ενισχύσουν οικονομικά κατέβηκαν αμέσως.


Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι η Ελμίνα το κορίτσι με τη λευχαιμία που είχε αποκτήσει 14.000 στο facebook δεν υπήρξε ποτέ και ότι κάποιοι είχαν σκαρφιστεί την συγκινητική της ιστορία για να βγάλουν λεφτά.


Η συγγραφέας που συγκέντρωνε τα χρήματα για την Ελμίνα και ο δικηγόρος που βοηθούσε στις νομικές διαδικασίες αλλά και ο γιατρός που έκλεινε τα ραντεβού για την Ελμίνα στα νοσοκομεία εξαφανίστηκαν. Αυτές τις μέρες θα κατατεθούν μηνύσεις από τα θύματα της απάτης αυτής ενώ γίνονται ενέργειες να εντοπιστούν τα άτομα που υποτίθεται βοηθούσαν τον αγώνα της νεαρής. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως στη συγγραφέα που υποτίθεται ότι είχε γνωρίσει τη νεαρή από κοντά στο νοσοκομείο κι έτσι επηρέασε τους πάντες να τη βοηθήσουν οικονομικά.

newsbomb.gr
http://neamadata.blogspot.com 
το διαβάσαμε στο http://alfanea.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΤΑ 10 ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΧΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ..........ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΖΝΕΥΛΑΝΝΤ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΗ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ.......ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΖΗ ΜΕΝ ΠΕΖΕΙ ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών