Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

Κλέψε ένα λογαριασμό στο Facebook, μπορείς!


Και να λοιπόν που με πολύ ψάξιμο και τύχη βρήκα επιτέλους τα στοιχεία που έψαχνα. Το έχω γράψει πολλές φορές, σε ανάρτηση (Απάτη: Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook.), σε σημειώσεις, στο τοίχο της σελίδας μου... στο Facebook, στο Twitter, σχεδόν παντού όπου υπάρχω διαδικτυακά, μη κάνετε like (Μου αρέσει) σε σελίδες απάτη του στυλ "Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου", "Όλα τα κανάλια Nova δωρεάν" και πολλές πολλές άλλες, δεν έχει νόημα να τις αναφέρω μια μια μιας και η θεματολογία λίγη σημασία παίζει, και ειδικά να καλείτε και τους φίλους σας σε αυτές.
Αν πιστεύετε ακόμα ότι... θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που υπό κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει ή θα πάρετε κάτι δωρεάν που κανονικά πρέπει να πληρώσετε μόνο και μόνο επειδή γίνατε φίλοι της σελίδας και καλέσατε και τους φίλους σας σε αυτή μάλλον ζείτε ακόμα στο 2007, τότε αυτού του είδους οι απάτες ήταν κάτι νέο.
Κάποιος μου ανέφερε "και αν κάποια από αυτές το κάνει, ούτως ή άλλως ένα κλικ είναι". Είχα δώσει απάντηση στην ανάρτηση "Η ιστορία ενός κλεμμένου προφίλ", τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και ένα hacker, αληθινό όχι σαν της ιστορίας που σας είπα στην ανάρτηση! Όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έγραψα την ανάρτηση με το συγκεκριμένο κύριο στο μυαλό μου, σας είπα επιμονή, τύχη και πολύ περιέργεια.
Ψάχνοντας για στοιχεία στις ομάδες και σελίδες αυτές βρήκα στην ομάδα "ΔΕΣ ***ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ*** ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ!!!!!" αυτό το σχόλιο:
Ο δημιουργός της ομάδας ήταν τότε ορατός προς τα μέλη, κάποιο από αυτά μπήκε στο κόπο να δει ποιος είναι και βρήκε καταχωρημένο στις πληροφορίες του το ιστολόγιο που αναφέρει. Μετά ο hacker βγήκε από διαχειριστής της ομάδας.
Επισκέφθηκα λοιπόν το ιστολόγιο και τι βλέπω; Μια πλήρη καταγραφή της επίθεσης, όλοι οι hacker μικροί ή μεγάλοι θέλουν ο κόσμος να μαθαίνει τις πράξεις τους και τους αρέσει να μοιράζονται τις γνώσεις τους. Ο συγκεκριμένος και καλός είναι και τα έχει καταφέρει μια χαρά, έχει μια μεγάλη λίστα με κλεμμένα προφίλ και εξετάζει διάφορους τρόπους συλλογής κωδικών.
Ακολουθώντας ένα σύνδεσμο που υπάρχει στο ιστολόγιο μεταφέρθηκα σε ένα άλλο ιστολόγιο όπου υπήρχε μια λίστα με email συνοδευόμενα από τους κωδικούς πρόσβασης στο Facebook. Ναι, πολλοί από αυτούς τους κωδικούς ισχύουν ακόμα.
Είναι τελικά τόσο αθώο το κλικ που κάνατε σε σελίδες απάτη;

http://24wro.blogspot.com/2010/10/facebook_19.html#ixzz12tfnb2cT 
neamadata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών