Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

Σοσιαλιστική βαρβαρότητα

Η … σοσιαλιστική κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου συμπεριφέρεται με απίστευτη κυνικότητα και πρωτοφανή αναλγησία στα εκατομμύρια των πολιτών με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, προωθώντας διαρκώς ρυθμίσεις που αυξάνουν υπέρμετρα τις πάσης φύσεως οικονομικές επιβαρύνσεις τους, μόνο και μόνο για να εισπράττει «μπράβο» από την τρόικα των δανειστών και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Τα χτυπήματά της είναι....
χειρουργικά: αυξήσεις-φωτιά στα διόδια, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στα κόμιστρα των ταξί, στα εισιτήρια όλων των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών, στα εισιτήρια των τρένων και στον ΦΠΑ που επιβαρύνει τρόφιμα και άλλα αγαθά ευρείας κατανάλωσης. Αυτή η καταιγίδα δυσβάστακτων επιβαρύνσεων που έχει ξεσπάσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 με νομοθετικές ρυθμίσεις και αποφάσεις της κυβέρνησης πλήττει για δεύτερη συνεχή χρονιά όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Θυμίζουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους τα ίδια νοικοκυριά αντιμετώπισαν μια πρωτοφανή και αιφνίδια συρρίκνωση των εισοδημάτων τους με την εφαρμογή μέτρων… σοσιαλιστικής βαρβαρότητας, όπως οι τρεις αλλεπάλληλες υπέρμετρες αυξήσεις των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στη βενζίνη, στο πετρέλαιο κίνησης, στα τσιγάρα και τα αλκοολούχα ποτά, οι δύο αλλεπάλληλες αυξήσεις-σοκ σε όλους τους συντελεστές του ΦΠΑ, η επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα και φόρου πολυτελείας σε δεκάδες βιομηχανικά και βιοτεχνικά προϊόντα, καθώς και οι περικοπές σε επιδόματα, Δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και θερινής αδείας.
Και την ώρα που η κυβέρνηση επιτίθεται με σφοδρότητα στους αδύναμους οικονομικά πολίτες, επιδεικνύει σκανδαλώδη και προκλητική εύνοια στους έχοντες βίλες, υπερπολυτελή Ι.Χ., κότερα και πισίνες, μειώνοντας -γι’ αυτούς- τα τεκμήρια διαβίωσης μέχρι ποσοστού 86%!
To δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» που είχε τεθεί στους πολίτες πριν από τις εκλογές του 2009 μετατράπηκε πλέον σε εξίσωση: «Σοσιαλισμός ίσον βαρβαρότητα»
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών