Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΑΓΙΣ!

Νέα Υόρκη – Η εκστρατεία αποστολής επιστολών προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, και τους ‘Αρχοντες στη Νέα Υόρκη έχει πάρει μεγάλη έκταση. Εντός των ολίγων ημερών που η Cyprus Action Network of America CANA, έστειλε την έκκλησή της για «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΑΓΙΣ» και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλο το κόσμο γράφουν στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο καταδικάζοντας την πράξη ντροπής. Παρόλο ότι η είδηση....
ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2010 στις 23ης Δεκεμβρίου 2010 ήταν που ευαισθητοποίησε,  όταν ο Εθνικός Κήρυκας δημοσίευσε πρωτοσέλιδα την διαμαρτυρία των Φίλιπ Κρίστοφερ (προέδρου της ΠΣΕΚΑ) και Πανίκου Παπανικολάου (προέδρου της Ελληνοκυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής) καλώντας τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και τους ‘Αρχοντες να δηλώσουν με ποία κριτήρια βράβευσαν τον Μπαγίς. Εμείς στη CANA συνεχίζουμε να ζητούμε από τους ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρώπους με συνείδηση να τηλεφωνούν, να γράφουν και να στέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και την επιτροπή των Αρχόντων του Οικ. Πατριαρχείου απαιτώντας « Εμείς ζητούμε από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και τους Άρχοντες του Οικ. Πατριαρχείου να  πούν ποίοι και με ποία κριτήρια βράβευσαν τον Τούρκο υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς».  Σας παρακαλούμε να υπογράφετε τις επιστολές σας και όπως πάντα να είστε ευγενικοί.

CONTACT INFO FOR ARCHBISHOP DIMITRIOS:
8 East 79th Street , New York , NY 10075-0106 • Telephone: (212) 570-3500 • Fax: (212) 570-3569
• e-mail: archdiocese@goarch.org

CONTACT INFO FOR ARCHONS:
The Order of Saint Andrew,Archons of the Ecumenical Patriarchate, 8 East 79th Street
New York , NY 10075 ,Phone: 212 570 3550 212 570 3550     Email: archons@goarch.org


Αυτή η καλά οργανωμένη τουρκική προβολή δεν πρέπει να πέσει στα μαλακά ως ένα επεισόδιο μιας «μικρής απερισκεψίας». Ο κόσμος αναμένει από τον Αρχιεπίσκοπο και τους Άρχοντες να ανταποκριθούν στους ηγέτες της κοινότητας όπως τους έχει ζητηθεί.



Θυμίστε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στους ‘Αρχοντες ότι ο Τούρκος υπουργός Μπαγκίς δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία και ότι ο ρατσιστής Μπαγίς λέγει ότι η κυπριακή κυβέρνηση «δεν αποτελεί κράτος»  και οι Ελληνοκύπριοι δεν αποτελούν  «ούτε καν φυλή».



Συνεχίστε να προωθείτε την δράση αυτή σε όλους τους φίλους και συγγενείς σας στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, στο facebook profiles and  twitter. Δεκάδες ιστοσελίδες στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην διασπορά έχουν ήδη επικρίνει αυτή τη βράβευση, σας παρακαλούμε συνεχίστε να υπενθυμίζετε το τι έκαναν.



Μην ξεχνάτε τη κραυγή των Ελληνοκυπρίων « ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» , δεν είναι ποτέ αργά για δράση για ανθρώπινα δικαιώματα. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ αυτή τη βράβευση ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.



Το θέμα θα καλυφθεί από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Φωνή των Ελλήνων από την διακεκριμένη Ελληνοκύπρια ερευνήτρια και δημοσιογράφο Φανούλα Αργυρού στο βραδυνό πρόγραμμα της Πέμπτης, το οποίο παρουσιάζουν ο Ελληνο-αμερικανός σχολιαστής Ελληνικών Εθνικών Θεμάτων Γιώργος Γιαλτουρίδης  και ο Ελληνο-αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και δημοσιογράφος ΄Αγγελος Αγγελάτος. Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, 2011 στις 5.15 μ.μ, Eastern Standard Time, από το WPSO τον πρώτο Ελλληνο-αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό κανάλι. Θα το βρείτε στο διαδίκτυο στο www.WPSO.com
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών