Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

Απαιτείται δύναμη ψυχής...

Πρόσφατα έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο. Η απώλεια ήταν ξαφνική, νέο και ουσιαστικό παιδί, που προσπαθούσε για το καλό. Τα είδα όλα μάταια, δεν ήθελα να προσπαθώ για τίποτα από τη στιγμή που με το έτσι θέλω του μια μέρα σε παίρνει και.. τέλος. Μετά από.... παιδεμό μού βγήκε "ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, χωρίς να ρωτά, χωρίς να διαμαρτύρεται, χωρίς να θέλει να το αλλάξει. Το σενάριο είναι αλλουνού. Αν δεν ξέρεις τι σε θέλει να φέρεις (τον τελικό σου προορισμό), και δεν ξέρεις επίσης και τι αποτέλεσμα θα έχει σε εσένα το καθετί που σου στέλνει, πώς μπορείς να το κρίνεις καλό ή κακό; Ζήσε άφοβα, κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου, μείνε στο δρόμο σου, έτσι κάνεις το σωστό".
Έχουμε σταθεί επειδή σκεπτόμαστε. Μπήκα κι εγώ σ’ αυτή τη διαδικασία μετά την συγκέντρωση.. Κουράστηκα ρε αδελφέ!! Μα δεν είμαι θεός, δεν μπορώ ούτε να προκαταβάλλω το μετά, ούτε να το οριοθετήσω, ούτε προφανώς να το μεταβάλλω. Γι’ αυτό κουράστηκα, δεν είναι ο ρόλος μου, δεν έχω αυτή την ικανότητα.
Του καθενός η ζωή έχει μια επίδραση. Όλων οι επιδράσεις φέρνουν την ιστορία. Σταματάμε την ιστορία όταν σκεπτόμαστε, γιατί ουσιαστικά δεν παίζουμε..
Αυτά είναι τα μόνο που μπορούν να γραφούν, τα υπόλοιπα εννοούνται δεν μεταφέρονται σε χαρτί.
Από την καλή μας φίλη Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών