Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονου από το Μπαγκλαντές

Τη δολοφονία που έγινε στα τέλη του περασμένου μήνα και που είχε ως θύμα της ένα 40χρονο από το Μπαγκλαντές εξιχνίασε η Ασφάλεια Θασαλλονίκης. Το έγκλημα είχε γίνει στην Ανδραβίδα της Ηλείας.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 26χρονος, συμπατριώτης του 40χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατηγορείται ότι .....
με άλλους συνεργούς του, έπεισαν τον 40χρονο να πάει σε αγροικία στην Ανδραβίδα για να εργαστεί, αλλά οι δράστες τον κρατούσαν φυλακισμένο, για τέσσερις ημέρες, απαιτώντας από τον αδελφό του χρήματα για να τον μεταφέρουν σε χώρα της Ευρώπης.
Μόλις εισέπραξαν τα χρήματα φέρονται ότι τον δολοφόνησαν, πνίγοντάς τον με θηλιά στο λαιμό και στη συνέχεια τον έθαψαν στην αυλή της αγροικίας, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα του, χθες το απόγευμα, δεμένο χειροπόδαρα.
Περιττό να τονιστεί πως ερωτήματα του τύπου  εάν οι δολοφόνοι του άτυχου 40χρονου ήταν «νόμιμα» ή παράνομα στη «χώρα» έχουν εντελώς θεωρητική αξία.
Ο 26χρονος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του. ..
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών