Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ANTINEWS
Τα… παράπονά τους προς την σταλινοτροτσκιστική (!!!) ΜΚΟ του υστερικού Κωνσταντίνου εκφράζουν οι… αδέξιοι ελαφροδεξιοί του antinews, που ως γνωστόν απηχεί τη γραμμή Σαμαρά μέσα στη «νέα» ΝΔ. Τα… παράπονα έχουν να κάνουν με τους… αποκλεισμούς των ελαφροδεξιών του Αντωνάκη από το… αντιφασιστικό μέτωπο των αμερικανοκομμουνιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡCIA, ενώ οι ίδιοι επιθυμούν να γίνει μια πραγματική ένωση πολιτών «Ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», με όλες τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος μέσα. Μάλιστα, οι… αδέξιοι προειδοποιούν ότι έτσι όπως πάει το πράμα, μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα φέρνει κι έτσι ανεβάζει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή.
Ιδού η… ελαφροδεξιά έκκληση στη… λογική των Κωνσταντίνου και ΣΙΑ:

Αντιρατσιστικός… ρατσισμός: πώς τα “συλλαλητήρια” νομιμοποιούν την ρατσιστική βία
Η ενδημούσα στην Ελλάδα προχειρότητα και ιδεοληψία επιφέρει συχνά τα αντίθετα αποτελέσματα από τα σχεδιαζόμενα. Όπως και η μετατροπή κάποιων πολύ σοβαρών ζητημάτων σε αρένα για πολέμους αξιών, πεδίο πάλης ιδεολογιών: τελικά, χαμένη βγαίνει κυρίως η πραγματικότητα!
Ελάχιστο παράδειγμα, η σχεδιαζόμενη κινητοποίηση της κίνησης ”Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή”, με χιλιάδες αφίσσες σε όλην την Αθήνα για τα συλλαλητήρια στα τέλη του Μαρτίου. Η κίνηση δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται πρωτίστως για τα πολύ συγκεκριμένα φαινόμενα ρατσισμού, βίας κι εκφασισμού, αλλά για την προώθηση μιας πολύ συγκεκριμένης πολιτικής ατζέντας ουδόλως ταυτόσημης με τον ρατσισμό: “Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά – νόμιμοι όλοι οι μετανάστες”!
Ποιό είναι τώρα το πρόβλημα; Ότι οι............................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ12 Μαρτίου 2013 στις 10:19 μ.μ.

    Ας μην στενοχωριούνται οι ελαφροδεξιούληδες Σαμαρικοί του antinews επειδή δεν τους καλούν οι άπλυτοι στο "αντιρατσιστικό" μέτωπο...

    Εμείς ήδη τους έχουμε βάλει μαζί με τους άπλυτους στην λίστα των προγραφών.

    Μην ανησυχείτε παιδιά, σας πιστεύουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "εξαιρετική" η "λογική" των αρθρογράφων.
    "Δεν είναι σωστό να θέτουμε το ΔΙΛΗΜΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ η ΟΛΟΙ ΕΞΩ" κατ'ουσιαν αυτο που προσπαθούν να πουν με περιδιαβατικο τρόπο ειναι οτι ειναι λανθασμένο να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άμεση ΕΞΟΝΤΩΣΗ ενος έθνους γιατί ετσι η αντίδραση των φυσικών ενστίκτων της αυτοσυντήρησης ειναι βέβαιη και άμεση, οπως ακριβώς μπορεί να ειπωθεί για τον βάτραχο τον οποιον εαν τον ρίξεις σε βραστό νερό θα πεταχτεί εκτός του.

    Η πρόταση των μπλε μπολσεβίκων ειναι η χρησιμοποίηση νομικών, ιδεοληπτικών, σταδιακών και μακραίωνων ΜΕΘΟΔΩΝ προσαρμογής του Ελληνικού εθνους στην νεα πραγματικοτητα που θέλουν να επιβαλουν, δηλαδή αυτή της ολικής του εξοντώσεως και οχι στην άμεση και τραχεία επιβολή αυτής καθότι η αντιδραση επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

    Άλλωστε εαν "νομιμοποιούνται" σταδιακώς χιλιάδες επι χιλιάδων εισβολέων, εαν η νέες γενεές "γαλουχούνται" σταδιακά απο τους εγκληματίες του εβραιομπολσεβικο-καπιταλισμου, τοτε δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μια τοσο άμεση αντίδραση καθότι το θύμα θα δηλητηριαστεί με σταδιακές δόσεις ετσι ωστε να αποθάνει απο μακροχρόνιο εκφυλισμό.

    Ολες οι μεθοδεύσεις του καθεστώτος, ειτε ειναι νομικές, ειτε μιντιακες ειτε "εκπαιδευτικές" ειτε επαγγελματικές, εχουν ενα και μονον αντικείμενο, να καταστήσουν την εθνικη συνείδηση οχι μονο αδιανόητη αλλα και ηθικοπολιτικο έγκλημα, οι ανθρωποειδείς του εβραιοκαπιταλισμου απλα εγκαλούν στην ταξη τα ασπόνδυλα του εβραιομπολσεβικισμου που με την πυορροϊκή τους εθνοκτονα φρενίτιδα τείνουν να επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα εξαναγκάζοντας πλεον το καθεστώς να απογυμνώνεται ολο και περισσότερο δείχνοντας ξεκάθαρα οτι το κόκκινο κτήνος δεν τράφηκε τυχαία στο κόρφο του, αντιθέτως υπήρξε σαρξ της σαρκός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών