Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

Ελεύθερος... Ρύπος: Κυκλοφορεί και λασπολογεί ασύστολα

Σε μια ακόμη εμετική και αργυρώνητη συκοφαντία προχώρησε η ψευτοδεξιά εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", η οποία τον τελευταίο καιρό έχει πάρει "εργολαβία" την επιχείρηση για την λασπολογία της Χρυσής Αυγής. Μετά από τις γνωστές αριστερές φυλλάδες που χύνουν καθημερινά χολή, ψευδολογώντας και δημιουργώντας φωτομοντάζ στην μάταια προσπάθεια τους να ανακόψουν την δυναμική και την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία, έρχεται τώρα ο Ελεύθερος... Ρύπος να αναπαράγει τα ίδια ψεύδη.
Τελευταίο δείγμα (παρα) γραφής και "αντικειμενικού" ρεπορτάζ από.......
την φυλλάδα του Αλέξη Σκαναβή (ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα) είναι το σημερινό για το πρόσφατο συμβάν στην Τσαριτσάνη, όπου ο τοπικός Μορφωτικός Σύλλογος... Κομμουνιστών θέλησε να δημιουργήσει επεισόδιο κατά του Συναγωνιστή και βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Η φυλλάδα που θέλει οι αναγνώστες της να την θεωρούν αντικειμενική και εθνική, αναπαρήγαγε ακόμα μία φορά τα ψεύδη των αναρχοκομμουνιστών, αποσιωπώντας τα πραγματικά γεγονότα και φυσικά την άποψη της Χρυσής Αυγής.
Εξάλλου, η συγκεκριμένη εφημερίδα -όπως και καμμία άλλη άλλωστε- ουδέποτε δημοσίευσε κάποια θέση της Χρυσής Αυγής, ούτε καν τις απαντήσεις στα συνεχόμενα ψεύδη και λασπολογίες. Ακόμη, ο αντικειμενικός συντάκτης του Ελεύθερου... Ρύπου που είχε ως τίτλο στο θέμα του: "Οι κάτοικοι της Ελασσόνας έδιωξαν τη Χρυσή Αυγή" ξέχασε να αναφέρει πως στο υποκριτικό πανηγύρι που έστησαν οι κομμουνιστές, προσβάλλοντας και καπηλεύοντας τη μνήμη των πεσόντων, κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Δημοκρατικού Στρατού! Τέλος, στο εν λόγω ρυπαρόγραφημα επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να προκαλεί στα Καλάβρυτα, αγνοώντας την αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην περιοχή.
Απέναντι στον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο που δεχόμαστε από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, η φωνή της Χρυσής Αυγής, η φωνή της αλήθειας θα συνεχίζει να ακούγεται στεντόρεια στην ελληνική κοινωνία και να αφυπνίζει διαρκώς συνειδήσεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών