Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

Τιμωρήθηκε η Λάτσιο για "ναζιστικό χαιρετισμό" των οπαδών της....Respect Diversity προμοτάρει η UEFA αλλά όχι για τους Εθνικιστές!!!

Είναι "κακά" παιδιά οι Λατσιάλι
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα τιμωρείται επίσης όποιος παίκτης ή οπαδός κάνει το σταυρό του ή προσεύχεται (εκτός της περίπτωσης που μιλάμε για μουσουλμάνο), και φυσικά θα απαγορευτεί το καθιερωμένο "ζντο" μεταξύ των παικτών καθώς ενδέχεται τα χέρια να πιαστούν σε σχήμα του "Μαίανδρου" και της "Σβάστικας..
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι δηλώσεις του τύπου: "Πάμε για τη Νίκη" λογοκρίνονται καθώς παραπέμπουν στο "Sieg Heil"
Και όπως λέει και η UEFA "Respect Diversity" (αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις...)

Ο "ναζιστικός χαιρετισμός" που έκανε μερίδα οπαδών της Λάτσιο στο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κόστισε, τελικά τον αποκλεισμό του Ολίμπικο για δύο αγώνες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ στην ομάδα της Ρώμης. Το νομικό τιμ του συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος, Κλαούντιο Λοτίτο, δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τη δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA, η οποία επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση.

Μετά από την απόρριψη της έφεσης, ο Λοτίτο έκανε μια δήλωση, εμφανώς απογοητευμένος. «Δεν ελήφθησαν υπόψη οι ....
εκθέσεις της Αστυνομίας, ούτε και το γεγονός πως εδώ και 10 χρόνια η διοίκηση της Λάτσιο παλεύει για να εξαλείψει τέτοια φαινόμενα. Περίμενα πως η UEFA θα έδειχνε κατανόηση. Θεωρώ την επικύρωση της απόφασης, άδικη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λάτσιο.

Μετά την απόρριψη της έφεσης, η Λάτσιο είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί κόντρα στη Στουτγάρδη χωρίς την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Ολίμπικο, κάτι που θα επαναληφθεί και στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν οι Ιταλοί πάρουν την πρόκριση.

Πηγή: sport-fm.gr

3 σχόλια:

  1. Παιδιά κάντε μια αρχή, ονομάστε τον Ναζιστικό χαιρετισμό σαν “Αρχαιοελληνικό χαιρετισμό”!
    Γιατί αυτή είναι η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει καταστήσει παράνομη μια χειρονομία το διεθνες καθεστώς, σε λιγο όταν θα θελεις να σταματήσεις ταξί, θα πρεπει να προσέχεις πως σηκώνεις το χέρι σου για να μην το περάσουν οι "ιεροεξεταστές" του εβραιομπολσεβικο-καπιταλισμου ως "Ναζιστικό" χαιρετισμο και σου βάλουν πρόστιμο η σε ρίξουν στην φυλακή.(αλήθεια στην Γερμανία πως σταματούν άραγε τα ταξί?)

    Επίσης προτείνω την διάλυση και την καταστροφή ολων των ΓΛΥΠΤΩΝ, ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ της αρχαίας Ρώμης που απεικονίζουν αυτον τον χαιρετισμό και την καταστροφη των "Ναζιστικων" πινάκων επίσης οπως αυτούς που απεικονίζουν τους γρεναδιέρους του Ναπολεοντα να τον χαιρετούν κατα αυτον τον "απαράδεκτο" τρόπο.

    Γενικώς τα ΑΘΛΙΑ αυτα, μιαρα και ελεεινά υποκείμενα βρίσκονται σε παροξυσμό και νομίζουν οτι με αυτον τον τροπο θα σταματήσουν η θα τρομοκρατήσουν τα ΕΝΣΤΙΚΤΑ των εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οβριοι ειναι ο καρκινος της ανθρωποτητας. -
    Τελεια και παυλα.
    Χρειαζεται χειρουργος με νυστερι.
    Αλλιωτικα ο ασθενης θα πεθανη.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών