Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ

XA-LARISA82
Τον τελευταίο καιρό, έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια παραίτησης και απελπισίας από τον «αντιφασιστικό» τους αγώνα, οι «προοδευτικοί» αυτής της χώρας. Παραδέχονται σιγά-σιγά πως ο εθνικισμός είναι ριζωμένος στο DNA του Έλληνα, είχε όμως περιοριστεί κατά πολύ στα χρόνια της τεχνητής ευημερίας (με τα δανεικά) και ότι υπό συνθήκες κρίσης βρήκε την ευκαιρία να εκδηλωθεί. Επίσης, δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής όταν θα μπούμε σε τροχιά… ανάπτυξης (που λέει και ο Φον Αντωνάκης). Ιδού ένα σχετικό άρθρο από την καθεστωτική «Καθημερινή»:

«Σταδιακά αρχίζουμε ως έθνος να θέτουμε ερωτήματα για....
την Ιστορία μας και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη θέση μας στον κόσμο, εγκαταλείποντας –επιτέλους– τις παγιωμένες βεβαιότητες του παρελθόντος. Παραδεχόμαστε σιγά σιγά ότι δεν ήμασταν μόνο ήρωες, υπήρξαμε και δωσίλογοι, συνδράμαμε στον εκτοπισμό των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Αναγνωρίζουμε ότι παραμένουμε εθνικιστές και ορισμένοι εξ ημών, ακόμη και αριστεροί, αντισημίτες. Το DNA μας, αντιθέτως με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, δεν είναι άσπιλο και αμόλυντο από τον ρατσισμό. Άρα, δεν θα....................

συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

  1. Ξυδάκι, προοδευτικούληδες ή σοδίτσα για την χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτό το βρωμερό καθεστωτικο βδελυγμα ζει σε μια παραλληλη πραγματικότητα, οπου ολα τα "αίσχη" ειναι αντιληπτά και προσμετρησημα βάσει του κατα ποσο "καλα" η "κακα" εχει συμπεριφερθεί ενα εθνος προς μια παρασιτική εκφυλιστική ρατσα που ζουσε εις βαρος του ξενιστή της για αιώνες.
    Η εβραιολαγνεια του υπανθρωπου ανθρωγραφου ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ απο τα πατζακια του, μέσα σε τρεις γραμμες "υποτιθέμενων" κατηγοριών το κυριο μέλημα του ειναι οι γαμψομυτιδες...
    Επίσης βάσει αυτης της παράλληλης πραγματικότητας το μολυσματικό χαρακτηριστικό δεν ειναι ο εθνοκτόνος διεθνιστικος αντιφυλετισμος αλλα η εθνοφυλετικη-ρατσιστικη συνείδηση, το αίσχος και το μίασμα δεν είναι να φέρεσαι εμφανως ως ενα ανώμαλο ψυχοσωματικό κίναιδο ερείπιο, αλλα η αδυναμία της υγειους εκφάνσεως της ανθρωποτητας να αποδεχτεί ως "φυσική" κατάσταση την μιαρη αυτη ανωμαλία.

    "Δωσιλογισμός" διοτι ενα εθνος στράφηκε εναντίον στους αλλόφυλους πιονιέρους του εβραικου εθνοκτονου και εθνοαποδομητικου εκφυλισμένου και αντιφυσικου -εγκληματικού μπολσεβικισμου,"δωσιλογισμός" για μια φαρα παρασιτων τοκογλύφων αλλοτριων και ανθελληνικων στοιχείων οπως οι ΕΒΡΑΙΟΙ?
    Ποιος Έλληνες έδωσε κάποιον "λογο" προς αυτους?
    Απο ποτε ενας οργανισμός οφείλει να αγαπα τα παράσιτα και τα νοσήματα που τυχόν θα τον πλήξουν?
    Και τελος ποιος ο λογος να "απολογηθεί" καποιος σε καθεστωτικό δημοσιογραφισκικο μίασμα , οπως ο άνωθεν, οταν αυτο το μίασμα το μονον που κάνει ειναι επίδειξη υποταγής και ραγιαδισμού προς τους επικυρίαρχους και εργοδότες του?

    Ο αντισημιτισμός για εναν εθνοφυλετιστη είναι τοσο φυσικός και αυτονόητος, οσο η ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ αντίδραση ενος οργανισμού προς ενος θανατηφόρου νοσήματος, αντιστοίχως λοιπον, ο δημοσιογραφισκος θεωρεί οτι η δικη του οπτικη γωνια, δηλαδη αυτης του στελέχους της συγκεκριμένης νοσου θα έπρεπε να ειναι αυτονόητη μετά απο τοσες δεκαετίες ιδεολογικής προπαρασκευαστικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εναντι των ανοσοποιητικών ενστικτωδών έξεων της φυλής και του έθνους μας, και ομως ο ασθενής δεν εχει αποθάνει, και το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ το οποιο εκπροσωπείτε δεν εχει εξαπλωθεί τοσο ωστε να χρειαζόμαστε ολη μας την μηχανική σας υποστήριξη.
    Τα φυσικα ένστικτα της φυλης αρχίζουν αλογως και φυσικως να αντιδρούν και να διαμορφώνουν αντισώματα, δεν θα αργήσει ο καιρος που ο εθνικος οργανισμός θα σας αποβάλει σαν κακο σπυρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών