Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

Ποιoς κυβερνά την Ευρώπη;

Το ερώτημα «ποιoς κυβερνά την Ευρώπη» φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερους Ευρωπαίους και δη αυτούς του Νότου, ο οποίοι βιώνουν την πρωτόγνωρη επίθεση του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου. Η αρχική εικόνα μιας Ενωμένης Ευρώπης κοινών πολιτισμικών καταβολών, κοινής κουλτούρας, κοινών οραμάτων και βεβαίως αλληλεγγύης προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, ξεθώριασε μέσα σε ένα απροσδόκητα ίσως, βραχύ χρονικό διάστημα. Σήμερα, έκπληκτοι οι Λαοί της Ευρώπης βιώνουν το πραγματικό, στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζών, συνεπώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σιωνισμού.

Έχοντας ήδη εισέλθει στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, διαπιστώνουμε την ριζική αντίθεση...
μεταξύ των αρχικώς διακηρυχθεισών αρχών της Ενωμένης Ευρώπης, η οποία αποτελεί πλέον μια οικονομική και νομισματική ένωση, με κέντρο των αποφάσεων το κατευθυντήριο των Βρυξελλών. Ακόμη πιο ανησυχητικό, το γεγονός πως το ίδιο κατευθυντήριο δεν περιορίζεται σε οικονομικές αποφάσεις, αλλά λαμβάνει και τις πολιτικές, οι οποίες καθορίζουν και την μελλοντική πορεία των ευρωπαϊκών λαών. Ο εβραίος μεγαλοτραπεζίτης Μ.Α. Ρότσιλντ, διακήρυξε με στόμφο κάποτε: «επιτρέψτε μου να ελέγχω και να εκδίδω το χρήμα και μου είναι αδιάφορο ποιός δημιουργεί τους νόμους». Η διακήρυξη αυτή, φαίνεται πως ακολουθείται κατά γράμμα από εκείνους οι οποίοι συνέλαβαν, εκτέλεσαν και εκτελούν ακόμη το σχέδιο «Ευρωπαϊκή Ένωση».

Άλλωστε, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, το δήλωσε ξεκάθαρα στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου: «Η πολιτική θα έπρεπε να ορίζει την οικονομία , όχι η οικονομία την πολιτική, όπως συμβαίνει σήμερα στο μεταπολιτευτικό Καθεστώς»! Πράγματι, ένα Έθνος με ματωμένη Ιστορία χιλιετιών, κρέμεται από τα χείλη της - εβραϊκής καταγωγής- Καγκελαρίου της Γερμανίας Μέρκελ, εκλιπαρόντας για μια δόση η οποία δε θα προσφέρει άλλο τι, παρά μόνο περισσότερα κέρδη στους τοκογλύφους οι οποίοι πνίγουν το Λαό μας.
 
Η Μέρκελ κυβερνά την Ευρώπη; Η απάντηση είναι όχι! Η Μέρκελ κατέχει τη θέση την οποία όρισε ο διεθνής σιωνισμός, κατά τρόπο παρόμοιο, με τον ορισμό των λοιπών υποχειρίων του στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Δε θα υπήρχε η Μέρκελ να συγκεντρώσει την δίκαιη οργή του Ελληνικού Λαού και όχι μόνο, αν δεν υπήρχε ένας Κώστας Σημίτης να εισάγει σκανδαλωδώς (και καταστροφικώς, όπως η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας) την Πατρίδα μας στη νομισματική ένωση και αν εξέλειπε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Τζέφρυ Παπανδρέου, στη τραγική και ολέθρια καταφυγή στο μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και μετέπειτα της Τρόικας. Συνεπώς, είναι πασιφανές πως τα έθνη-κράτη, πέφτουν εκ των έσω.

Όλοι εκείνοι οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη σημερινή οικονομική σφαγή των λαών της Ευρώπης, υπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Επιτελούν ένα συγκεκριμένο ρόλο και κατόπιν αξιοποιούνται σε πόστα, κατά πως κρίνει το κατευθυντήριο κέντρο. Σκοπός, ουδόλως το κρύβουν όλοι αυτοί οι αχυράνθρωποι, είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτήν; Το είχε με σαφήνεια καταγράψει ο Ρότσιλντ, δύο αιώνες πίσω: εκείνοι που ελέγχουν το χρήμα! Και ποιοι ελέγχουν το χρήμα; Στο ερώτημα αυτό, δολίως οι μαρξιστές οι οποίοι κατηγορούν με κομπασμό το διεθνές κεφάλαιο, αρνούνται να απαντήσουν. Αρνούνται να απαντήσουν διότι πέρα από τις εντυπωσιακές κατηγορίες για τα μάτια του κόσμου, στην πραγματικότητα εργάζονται με όλες τους τις δυνάμεις για το διεθνές κεφάλαιο. Εκείνοι οι οποίοι δεν διστάζουν να υποδείξουν την αιτία του κακού, εκείνους που ελέγχουν το χρήμα, είναι οι Εθνικιστές, γι’ αυτό και το διεθνές οικονομικο-πολιτικό σύστημα στρέφεται με λύσσα εναντίον τους.
 
Αναζητήστε την αλήθεια, εξετάζοντας τα πρόσωπα τα οποία πρωταγωνιστούν τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο διεθνές οικονομικό παιχνίδι. Οι λαοί της Ευρώπης εξαθλιώνονται και λιμοκτονούν, εκείνοι όμως μετρούν αμύθητα κέρδη, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την κυριαρχία τους. Εξετάστε τα κίνητρα των πράξεών τους. Ποιος ωφελείται από αυτές τις πράξεις, τίνος τέλος πάντων τα συμφέροντα υπηρετούν; Συμβάλλοντας στην έρευνα, να θυμίσουμε μονάχα τον βρώμικο ρόλο στην ελληνική κρίση, του συνομιλητή του Τζέφρυ Παπανδρέου, εβραίου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος. Και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, παραθέτουμε και μια εικόνα, μια εικόνα η οποία μιλά όσο χίλιες λέξεις και απαντά κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο, στο ερώτημα ποιός κυβερνά την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ’ επέκταση όλη την Ευρώπη. Ο εικονιζόμενος Μάρτιν Σούλτζ, είναι Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μπορεί να στερείται πανεπιστημιακού τίτλου, εντούτοις η παλαιότερη δήλωσή του πως «οι εβραίοι της Ευρώπης ζουν υπό καθεστώς φόβου!», φαίνεται λειτούργησε ευεργετικά για εκείνον. Στη φωτογραφία, ο κύριος Σουλτζ ομιλεί στη μεγάλη συναγωγή των Βρυξελλών. Προς επίγνωση και εντατικοποίηση του Αγώνος μας, ώστε να χτίσουμε μια Πατρίδα Μεγάλη, Ελεύθερη και πρωτίστως Ελληνική!
 
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών