Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Η ΚΝΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

1713527
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απλά να θυμίσουμε ότι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του καθεστώτος όταν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τη Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο είχαν λυσσάξει με τα ρεπορτάζ περί....βίας των "κακών φασιστών" (εδώ και εδώ)

«Τάγματα Εφόδου» για μάχες στο πεζοδρόμιο –όπου τους καλέσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που υπηρετούν και του οποίου αποτελούν το μακρύ χέρι- φτιάχνουν τα… σταλινοτσολιαδάκια της ΚΝΕ! Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση και με το πρόσχημα του… αθλητισμού και της… «γνωριμίας με την πάλη, τα μαχητικά αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες», οι συμμορίτες της ΚΝΕ καλούν σε εκπαίδευση τα μέλη των κόκκινων «Ταγμάτων Εφόδου». Ιδού το σχετικό κάλεσμα:

ΚΝΕ: Διήμερο Γνωριμίας με την πάλη, τα μαχητικά αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες
«Στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» στην Πετρούπολη (Κώστα Βάρναλη 1-13) θα φιλοξενηθεί στις 15 και 16 Ιούνη το διήμερο γνωριμίας με την πάλη, μαχητικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες που διοργανώνει η ΚΝΕ. Και τις δυο μέρες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 11 π.μ.
Οι παρευρισκόμενοι στο διήμερο θα έρθουν σε επαφή με τα εξής αθλήματα: 

Ελευθέρα πάλη
Ελληνορωμαϊκή πάλη
Παγκράτιο
Τάε Κβο Ντο
Καράτε
Τζούντο
Ζίου Ζίτσου
Αϊκίντο
Muay Thai
Kickboxing

Φυσικά, τα καθεστωτικά ΜΜΕ –που έχουν στις τάξεις τους άπειρα παλιά… σταλινοτσολιαδάκια- κάνουν γαργάρα την εκπαίδευση των κόκκινων «Ταγμάτων Εφόδου». Φαντάζεστε τι θα γινόταν έτσι και το παραπάνω κάλεσμα το είχε κάνει η νεολαία της Χρυσής Αυγής; Πόσες ώρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου θα είχαν σπαταληθεί για το ζήτημα και πόσα πύρινα άρθρα, καταγγελίες και ανακοινώσεις των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου θα είχαν άραγε γραφτεί;
(ΥΓ): Τι γίνεται τώρα; Μήπως........................

συνέχεια στο Ethnikismos.Net

2 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά...αλλά χρειάζεται μία βασική προϋπόθεση...να βρεθούν πελάτες να στελεχώσουν τα μαθήματα...και πελάτες δεν βλέπω να βρίσκει το Κομμουνιστικό-Καπιταλιστικό (Απο)Κόμμα Ελλάδας...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα, σιγά μην πάνε να κάνουν και πάλη τα γερόντια του κκε και της κνε... και να υπάρχει κανένας νέος θα είναι λιωμένος απο τα τσίπουρα και τα χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών