Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Το παραδέχτηκαν τα “Νέα”: Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής προκαλούν πανικό στο καθεστώς!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ρυπαροφυλλάδα ορθά γράφει για "Μάχη κατά του σκότους". Είναι αυτή που διεξάγουν οι Έλληνες Έθνικιστές της Χρυσής Αυγής εναντίον του σιωνιστικού σκότους.


Πέφτουν οι μάσκες του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, καθώς κάθε μέρα που περνά όλοι παραδέχονται, ακόμα και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, πως το μοναδικό εμπόδιο στο ξεπούλημα της χώρας και την προώθησης των μειοδοτικών τους σχεδίων είναι η Χρυσή Αυγή. Όσο μάλιστα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται στην ελληνική κοινωνία και τυγχάνει ευρείας αποδοχής, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν τα φερέφωνα των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων.

Σε μια ακόμα παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής προχώρησαν ακόμα και τα "Νέα" που...
στο χθεσινό πρωτοσέλιδο σημειώνουν: "Η διψήφια δυναμική της Χρυσής Αυγής προκαλεί προβληματισμό και διλήμματα στρατηγικής στα επιτελεία των κομμάτων". Με λίγα λόγια έχουν χάσει τον ύπνο τους και σκαρώνουν "αντιρατσιστικά", καθώς κάθε ανάχωμα που προσπαθούν να στήσουν στην επέλαση της Χρυσής Αυγής καταρρέι παταγωδώς.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες αναφέρει χαρακτηριστικά: "Με τον Πάνο Καμμένο σε έκλειψη, το πλαφόν της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι 15% - αν και όχι παραπάνω. Η δεξιά αυτή στροφή της κοινωνίας, που ερμηνεύεται ως αντίδραση του ψηφοφόρου του δικομματισμού στη μεγάλη οικονομική κρίση, θέτει ένα στρατηγικό δίλημμα στον Αντώνη Σαμαρά". Το παραδέχονται πια όλοι: Ερχόμαστε και είναι θέμα χρόνου να καταπέσει το φαύλο καθεστώς των προσκυνημένων!

πηγή

9 σχόλια:

  1. Τι 15%, τι 20%; Είναι σχεδόν στό όριο σφάλματος. Πρώτο κόμμα είναι στη συνείδηση του Λαού. Διότι στέκεται δίπλα στον Έλληνα, υπάρχει για τον Έλληνα, για την επιβίωσή του, για την ιστορία του. Ο Σύριζα με τα μπάζα του Πασοκ θα πάρουν αυτό που τους ανήκει, δηλαδή ένα 10% και οι δύο μαζί. Το ίδιο και η ΝΔ. Ζήτω ο αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστη στον Αγώνα, να στηρίξουμε όλοι με όποιο μέσο μπορούμε, διακινούμε με έξυπνο τρόπο τις καθημερινές αλήθειες με έξυπνο - μη φορτικό τρόπο.
      Εκθέτουμε τα επιχειρήματα μας, τονίζουμε τα αυτονόητα και αφήνουμε στον συνομιλητή μας ένα διάστημα να σκεφτεί, γιατί συνήθως οι περισσότεροι δεν πείθονται απο μια απλή κουβέντα αλλά όταν πια το έχουν φέρει γύρω στο μυαλό τους και έχουν αντιληφθεί το ορθόν των λόγων μας.

      Διαγραφή
    2. @1.19
      Έτσι ακριβώς

      Διαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και τρομάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής...ξέρεις τι είναι να γλεντάς 40 χρόνια κλέβοντας και σπαταλώντας τον κόπο και το αίμα του ελληνικού λαού και ξαφνικά να νιώθεις ότι τα γλέντια θα λάβουν τέλος και μάλιστα με άσχημο τρόπο; Είναι να μην τρομάζεις;

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών