Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Επιτέλους ο Έλληνας ξυπνά...Διαδήλωση έξω από την τουρκική πρεσβεία ολίγων αγωνιστών!

...Όχι όμως για την Κύπρο, τους Ποντίους, τη σφαγή της Σμύρνης, την Εθνεγερσία του 21', τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία ή το πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη το 55', αλλά για τους "Αδερφούς και τις αδερφές της Τουρκίας που αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη....δημοκράτια"

Το παρήγορο ωστόσο είναι πως οι νεογενίτσαροι ήταν ελάχιστοι..
 
Είναι άκρως εξευτελιστικό η αγωνία των Ελλήνων να βρίσκεται στο κατά πόσο οι τούρκοι θα πετύχουν να αλλάξει το...σύνταγμα και όχι στο γεγονός ότι την ίδια μέρα παραβιάστηκαν τα σύνορά μας από τους μογγόλους όχι μια, αλλά 20 φορές!
Και να έχουν το θράσος αυτοί οι μαρξιστικά, λοβοτομημένοι εγκέφαλοι και να τους θεωρούν "αδερφούς"!!!!!!!!!!

Τι να περιμένει κανείς όμως όταν οι βουλευτές του όπως ο Παπαδημούλης γράφει στο Twitter:
"Αλληλεγγύη στον αγώνα των τούρκων αδερφών για το δικαίωμα στη δημοκρατία και το πράσινο. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας"

Δείτε φωτογραφίες....













ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ

7 σχόλια:

  1. ρίξτε μια ματιά και σ'αυτή την ανάλυση!!

    http://amina-politiki.blogspot.gr/2013/06/abc-australia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γινεται τωρα να συνεννενοηθεις με τετοιους εγκεφαλους;Μπορεις εστω και στοιχειωδως να συμβιωσεις μαζι τους;Αυτα τα μυαλα κανουν κουμαντο στην Ελλαδα 40 χρονια και καταντησαμε ξεπουληταρια της διεθνης σκηνης.Μηπως να χωριζομασταν και να μεναμε σε διαφορετικα μερη;Δεν λεω να φυγουν εκτος Ελλαδος καθε αλλο,απλα,να,η Ελλαδα δεν ειναι και τοσο μικρη για τον πληθυσμο της, ελεγα μηπως ολες αυτες οι διανοιες στριμοχνωντουσαν καπου,ισως λεω ισως,σε καποιο νησι,οχι μεγαλο,οχι,θα βολευτουν αυτοι ξερουν αλλωστε απο συνωστισμο,βεβαια,ειναι μανουλες σε αυτο.Κατι τελευταιο αλλα οχι εσχατο,αν ειναι δυνατον το νησι να ειναι ανατολικα οσο πιο ανατολικα τοσο καλυτερα για να πεταγονται τα αδερφια για καμμια ξεπετα στα γρηγορα.Εγω αυτον τον τροπο βλεπω για να μπορεσουμε να συμβιωσουμε ολοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοπέλα στην πρώτη φωτογραφία προφανώς θέλει την εφαρμογή του οθωμανικού δικαίου που συνεπάγεται η επικράτηση της δημοκρατίας στη χώρα της...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...χαίρομαι που τσαντίστηκες...φαίνεται έχεις ιδία πικρή εμπειρία από την εφαρμογή του οθωμανικού δικαίου και κάθε αναφορά σε αυτήν σε ερεθίζει...αλλά τι να κάνουμε...αυτό είναι το δικανικό σύστημα της χώρας σου της Τουρκίας...χαχαχαχχαχαχχα!!!!!

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  4. Αυτοί δεν αλλάζουν με τίποτα. Έχουν σκ@τά στο κεφάλι τους. Πάει και τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι συμπαριστανται πλην της "τουρκικης"ενωσης θρακης!!! Ουτε μια ανακοινωση συμπαραστασης προς τον αγωνιζομενο λαο. Αυτοι δεν ειναι αδελφοι τους οπως λενε? Για ανθρωπινα δικαιωματα δεν φωναζουν συνεχως? Φανταστειται λοιπον για να εχουν κλειστο το στομα τους, ποσο μπουκωμενο ειναι απο τα γροσια του προξενειου τους ωστε να αποστηθιζουν μονο οσα επιτρεπει η προπαγανδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός πρέπει να είναι ο πυρήνας της ΜΙΤ στην Αθήνα, ώς γνωστόν οι στρατιωτικοί κεμαλικοί είναι αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο απο τον ερντογάν, οπότε και οι ανάλογες στρατιοτικές οργανώσεις σαν την μυστική υπηρεσια του στρατού των τούρκων ΜΙΤ.
    Καλό θα ήταν η δικές μας υπηρεσίες να κρατάγανε φωτογραφίες και τα υπόλοιπα γιατί σίγουρα θα τους ήταν χρήσιμα.
    Να μη ξεχνάμε και την απαγωγή κούρδου αγωνιστή μέσα στην Αθήνα απο την ΜΙΤ εδώ και λίγες μέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών