Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες - Εγκρίθηκε η πίστωση για το τζαμί


Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για τους Έλληνες πολίτες, και την ώρα που από τις περικοπές, οι υπηρεσίες του κράτους έχουν ξεχαρβαλωθεί, βρίσκονται λεφτά για να χτιστεί το τέμενος στο Βοτανικό. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η χωροθέτηση του τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η......
εγκατάσταση και η κατασκευή του, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτηρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτηριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου. Σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία η συγκυβέρνηση και ο λαθροδήμαρχος της Αθήνας, βιάζονται να εκτελέσουν τις εντολές των διεθνών αφεντικών, τα οποία δια των εν Αθήναις αχυρανθρώπων τους, επιδιώκουν να μετατρέψουν το λίκνο του Πολιτισμού σε Ισλαμαμπάντ. Επισημάνουμε πως η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, υπήρξε πάγιο αίτημα της Τουρκίας, ζήτημα το οποίο μάλιστα τέθηκε εις διπλούν από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν, προς τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τις τελευταίες συναντήσεις τους σε Κατάρ και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.
Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή που είχε φέρει το θέμα στην Βουλή, καταγγέλλοντας πρώτη την προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την ΝΔ. Μια προσπάθεια που θα πληρωθεί από συνήθη «κορόιδα», τους Έλληνες πολίτες.

Ενημερώνουμε τον Σαμαρά και τους υπουργούς του, πως μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής να είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει την αντίθετη γνώμη. Η Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο λαϊκό κίνημα, θα αγωνισθεί με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρις εσχάτων για να μη χτιστεί τζαμί ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

5 σχόλια:

  1. Πότε θα βάλουν μυαλό αυτές οι τραβεστί το νου τους όλο πάνω στον βυλο όπως λαλούν κι Κύπριοι τα αδέλφια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, μου, η συγκεκριμενη τραβεστι,εχει απωθημενο τους Εθνικιστες...Της "μυριζουν" αντηρηλικι, και ολο εδω μεσ' στα ποδια μας γυριζει...

      Διαγραφή
  2. η χρυση αυγη οφειλει να δηλωσει πως οταν γινει κυβερνηση θα το κλεισει οριστικα το τζαμι και θα ποινικοποιησει αυστηρα την λειτουργια ολων των τζαμιων εντος της αττικης που λειτουργουν παρανομα......

    αφου τα κτηνη οι λαθρομεταναστες ηξεραν πολυ καλα, οτι εδω που ερχονται σιχαινομαστε(δεν φοβομαστε) τη θρησκεια τους, γιατι ειναι βρωμικη, τι ζητανε τωρα?

    αν θελουν προσευχες και ξεφτιλικια στον γαμ1μεν0 τον προφητη τους τον μουχαμετη (σκατα στα μουτρα του) να πανε απο εκει που ηρθαν, σε μερη που ηδη υπαρχουν τζαμια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μίστερ Αλέξης να μας πει τι θα γίνει με τους αγαπημένους του κορμοράνους στο Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών