Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Φέρτε αμέσως τον "αντιρατσιστικό" νόμο....4 αλβανοί οι δράστες ακόμη μια ληστείας..!!

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τους δύο μέχρι στιγμής, για την ένοπλη ληστεία που έγινε στις 21 Μαΐου, στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, στην Ανθούσα Πρέβεζας...

Οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν είναι ηλικίας 29 και 33 ετών ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο συμπατριώτες τους που αναζητούνται, είναι ηλικίας 29 και 28 ετών.

Αργά το βράδυ της 21-05-2013 στην Ανθούσα Πάργας, δύο από.....
τα μέλη της εγκληματικής ομάδας (ο 29χρονος μαζί με τον 28χρονο), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας γάντια, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του.
Οδήγησαν τους ηλικιωμένους μέσα και αφού τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, τους έκλεψαν χρυσαφικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και βιβλιάρια καταθέσεων.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, στην συνέχεια οι δύο δράστες μπήκαν αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε το τρίτο μέλος της ομάδας και αρχικά τους μετέφερε στο Κανναλάκι Πρέβεζας, παρέχοντάς τους κατάλυμα για το βράδυ. Το επόμενο πρωί τους μετέφερε με το ίδιο μέσο στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, όπου τους παρέλαβε με άλλο αυτοκίνητο ο τέταρτος συνεργός τους.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΘΡΕΦΕΙ ΝΕΙΑΤΑ;ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ G3 TOΝ ΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ.ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών