Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Όπως είναι γνωστό, το περασμένο Σαββάτο, η γνωστή αναρχοκομμουνιστική-παρακρατική συμμορία της Πάτρας, πραγματοποίησε επίθεση σε ξενοδοχείο όπου ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Αφού δε, τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα όχι μόνο αποκρούστηκαν από την ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, αλλά ετράπησαν και σε άτακτη φυγή. Στη συνέχεια, θέλοντας να ξεσπάσουν κάπου για το ρεζιλίκι τους, άναψαν φωτιές και δημιούργησαν μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της πόλης. Για πρώτη φορά, αστυνομικοί συνέλαβαν 14 αναρχοκομμουνιστές.
Με ποιού, λοιπόν, κόμματος του…
συνταγματικού τόξου (κατά φον Αντωνάκη…) τις πλάτες επιχειρήθηκε τραμπούκικη επίθεση για την διάλυση μιας νόμιμης συγκέντρωσης; Με του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως. Έτσι, μετά τη σύλληψη των 14, κινητοποιήθηκε όλος ο υποστηρικτικός μηχανισμός του συνονθυλεύματος, με πρώτη και καλύτερη την τοπική βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην θεατρίνα), Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία –μεταξύ των άλλων- απείλησε ευθέως και την ίδια την εισαγγελέα των Πατρών. Ιδού τι γράφει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών:
«Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, συμμετείχε, την Κυριακή το μεσημέρι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 14 συλληφθέντες για τα γεγονότα του ξενοδοχείου Αστήρ, στα δικαστήρια της οδού Γούναρη. Επ’ αφορμή της παρουσίας της εκεί, προέβη στην εξής δήλωση: ”Με αβάσιμες κατηγορίες επί αβάσιμα συλληφθέντων ανθρώπων εγκαινιάζεται και στην Πάτρα η πολλά υποσχόμενη συνεργασία των Υπουργών κ. Αθανασίου και κ. Δένδια. Συλλήψεις στην τύχη, ατόμων όπως και το μέλος κυβερνητικής φοιτητικής παράταξης και άλλα που
συνέχεια στο μαχητικό Ethnikismos.net

18 σχόλια:

  1. Καλημερα σας κ.μαρια κανελλοπουλου και σαλτα και γαμησου με εναν πακιστανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΟΥΤΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΗΝΑ..........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Αυτήν ούτε δονητής δεν την γαμάει,θα φύγει τρέχοντας αν δει την καρκινιάρα σκατόφατσα της.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΙΔΗ?! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ? ΚΟΙΤΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΣΥΝΤΟΜΑ...

      Διαγραφή
    5. ΟΥΓΚΑΜΠΟΥΓΚΟΥ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!

      Διαγραφή
  2. Μιας και οι συριζαίοι τώρα τελευταία μας προέκυψαν και χριστιανολάτρεις θα τους αφιερώσω μία φράση από την Καινή Διαθήκη όσον αφορά στην υποστήριξη που δείχνουν της δημιουργίας επεισοδίων εκ μέρους των αναρχικών...

    "Μάχαιραν έδωκας μάχαιραν θα λάβεις (Ματθ.26:52)..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ποτε οι αμερικανοι βοηθανε κουμουνιστες ? οτι να ναι γραφετε εδω μεσα , και να θελει καποιος να ψηφισει χρυση αυγη βλεπει κατι τετοιες μαλακιες και το μετανοιωνει . ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ Ε ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ........ΕΣΥ ΜΙΛΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΑ.....ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.......ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.....ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ........ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ........ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. ΔΕ καταλαβαινω τι σχεση εχουν οι κουμουνιστες με αμερικανους και σωρος , να μου πεις για σαμαροβενιζελο κτλ κτλ να πω οκ ενταξει , αλλα οι φανατικοι αντικουμουνιστες αμερικανοι να βοηθανε κουμουνια πρωτη φορα εδω μεσα το διαβασα , ακομα και ο ομπαμιας να το ηθελε δε θα τον αφηναν οι εβραιοι .

      Διαγραφή
    3. Ή είσαι πιτσιρικάς και άρχισες τώρα να ασχολείσαι με τα πολιτικά ή μετακόμισες τώρα από τον κρόνο στη γη.Αλλιώς δεν εξηγείται η αμάθειά σου.Μάθε λοιπόν ότι:

      1.Οι διαλέξεις που έκανε ο τσίμπλας σε κάτι πανεπίστημια στο αμέρικα,οργανώθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από ένα απο τα ιδρύματα του σώρος.

      2.Το περασμένο καλοκαίρι διέκοψε ο τσίμπλας τις διακοπές του εκτάκτως από την κρήτη για να έρθει να συναντηθεί με τον αρχιδολοφόνο σιμόν πέρες.Το τι είπανε,παραμένει άγνωστο και προκάλεσε αντιπαραθέσεις ακόμα και μέσα στις τάξεις του συριζα (κουράκης,σακοράφα).

      3.Προχθές ανέβασε άρθρο ο τέως σύμβουλος του γαπ και νυν συριζαίος Βαρουφάκης που εξυμνούσε τον τσίμπλα και την πολιτική του σε σχέση με τα θέλω της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

      Εν ολίγοις,για να μη πλατιάζουμε,ο τσιμπλας αποτελεί την φυσική συνέχεια του γαπ όσον αφορά τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.Μόνο που όταν μιλάμε για τσίμπλα το σετάκι περιλαμβάνει και κοε και ρόζες και μαοικούς και τροτσκιστές και τα πάντα όλα σε σχέση με τον κομμουνιστικό εσμό.Γι'αυτό και τους συριζαίους τους αποκαλούμε αμερικανοκομμουνιστές.

      Διαγραφή
    4. Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ''ΕΚΟΨΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ'' ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΟΞΑ. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΝΩ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

      Διαγραφή
  4. ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Κ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = Ο ορισμός των λοβοτομημένων δίποδων ζώων και των αμόρφωτων αποτυχημένων (επαγγελματικά και κοινωνικά) σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΓΚΑΜΠΟΥΓΚΟΥ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!

      Διαγραφή
    2. ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ, ΑΕΙ ΓΛΥΨΕ ΤΆΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΤΑΒΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ!!!

      Διαγραφή
    3. ελα πηγαινε γλυψε εναν πακιστανικο πουτσο ασε και την μανα σου να γλυψει λιγο και προσεχε και την φυματιωση....

      Διαγραφή
  6. Ξερετε ποιων πολιτικων τα παιδια σπουδαζουν σε καπιταλιστικες χωρες? θα σας δωσω μια σημερα...η κορη της παπαρηγα ρε ναι USA το ανδρο του καπιταλισμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών