Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Έξωση από το Δήμο σε πολίτη επειδή τόλμησε να κρεμάσει μια αφίσα της Χρυσής Αυγής...Πάνω από όλα "Ελευθερία" και "Δημοκρατία" έχουμε στην Ελλάδα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Δημοκρατικές" διαδικασίες....! 

Με έξωση του μισθωτή δημοτικού κτιρίου στο οποίο σύμφωνα με καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Τσοβίλη, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποιείται ως... χώρος συνάθροισης μελών της Χρυσής Αυγής "απάντησε" ο Δήμος της Πρέβεζας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε και την τοποθέτηση αφίσας της Χρυσής Αυγής στον χώρο.  

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης η αφίσα που....
τοποθετήθηκε στο δημοτικό κατάστημα, προκάλεσε την οργή των κατοίκων της περιοχής.  Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ανέφερε ότι το κτίριο έχει μισθωθεί σε τρίτο άτομο από το οποίο, αμέσως μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό, αφαιρέθηκαν τα κλειδιά ενώ ξεκινά και η διαδικασία έξωσής του από τον χώρο. 

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης επικοινώνησε με την αστυνομία, ενώ η αφίσα κατέβηκε ήδη από χθες.  Σύμφωνα με την Δημοτική Ραδιοφωνία, όπως προέκυψε από τα στοιχεία η τοποθέτηση της αφίσας στο νοικιασμένο δημοτικό κτίριο δεν έγινε από την επίσημη οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα αλλά "αυθαίρετα", από κάποια άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ωρωπού και τα οποία γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές. pamepreveza.gr

Υ.Γ.1 Όταν οι αριστεροί βρωμίζουν τις αίθουσες των Δήμων με τα εμετικά, ανθελληνικά τους συνθήματα και το αντιαισθητικό σφυροδρέπανό τους τότε είναι "ελευθερία λόγου"

Υ.Γ.2 Αν δηλαδή η Χρυσή Αυγή γίνει Κυβέρνηση (πολύ πιθανό) ή εκλέξει Δήμαρχο σε μια πόλη της Χώρας μας (ακόμη πιθανότερο) και απαγορέψει τα ανθελληνικά κομμουνιστικά αποβράσματα να βεβηλώνουν δημόσιους - θεσμικούς χώρους τότε θα είναι "κακοί φασίστες";!

4 σχόλια:

  1. Και τώρα που κατέβασαν την αφίσα νομίζουν ότι ο κόσμος δεν θα εισρέει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα ή ότι ο λόγος της Χρυσής Αυγής δεν θα ακούγεται στην Πρέβεζα...
    Αυτές οι κινήσεις πανικού εκ μέρους του κατεστημένου μου θυμίζουν την λαϊκή παροιμία "Ο γέρικος γάϊδαρος λίγο πριν ψοφήσει κλωτσάει πιο δυνατά από ποτέ..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτές οι κινήσεις πανικού που πραγματικά με κάνουν να πιστεύω οτι δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην ανυπαρξία.
      Μόνοι τους προδίδονται, είναι σε πανικό, δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν σε ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο που δεν ελέγχουν ούτε θα καταφέρουν ποτέ να καπελώσουν.
      Και αυτό τους κάνει να λυσσάνε και να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο!

      Διαγραφή
  2. Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΕΔΩ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΑ ΜΟΥΝΙΑ, ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΦΛΩΡΙΚΕΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΜΕ. ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ = ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΦΘΟΝΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχασθενη που γραφεις απο ψυχιατρειο.
      Παρε τα ηρεμιστικα σου και τραβα για υπνο. Μη ασχολεισαι με θεματα που επιδεινονουν την κατασταση σου.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών