Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Γελοίο δημοσίευμα: Διθυράμβους για τον Αντωνάκη επειδή η Μέρκελ του έκανε νεύμα να πάει κοντά της!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι εντελώς ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ με τα γελοία θέματα που βάζουν. Ο Ελληνικός λαός αρχίζει να αφυπνίζεται και να καταλαβαίνει τον γλειώδη ρόλο τους.
 
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά χθες η Ελλάδα είχε μια τεράστια, μια ανεπανάληπτη εθνική επιτυχία. Στην αναμνηστική «οικογενειακή φωτογραφία» που παραδοσιακά βγάζουν οι επικεφαλής των κρατών-μελών της Ε.Ε. μετά το πέρας των συνεδριάσεών τους, η τύραννος του ελληνικού λαού Μέρκελ έκανε ένα… νεύμα στον εν Ελλάδι υποτακτικό της να μη… ντρέπεται και να πάει πιο κοντά της. Κι αυτός, πάντα υπάκουος, δεν της χάλασε το χατίρι και πήγε. Και φωτογραφήθηκε πίσω της. Τι τιμή! Πάει, μετά το χθεσινό νεύμα, σώθηκε η πατρίς! Ανάσανε ο ελληνικός λαός! Ζήτω και μπράβο στο μεγάλο αρχηγό μας!

(ΥΓ) 1: Ιδού ένα ξεκαρδιστικό δημοσίευμα καθεστωτικού ΜΜΕ, για να καταλάβετε το μέγεθος του εθνικού μας… θριάμβου:...

 
Νεύμα υψηλής σημασίας από την καγκελάριο της Γερμανίας – Μέρκελ: Αντώνη έλα δίπλα μου

«Με μια ασυνήθιστη χειρονομία, η Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να σταθεί δίπλα της για τη φωτογραφία.  Σαν στήριξη της προσπάθειας που καταβάλει η Ελλάδα ερμηνεύεται το νεύμα της Γερμανίδας καγκελαρίου μετά τη διάσκεψη για την ανεργία στο Βερολίνο. Αν  μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις τότε το νεύμα της κυρίας Άνγκελα Μέρκελ στον κ. Σαμαρά κατά την διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας να κατέβει από τα «ορεινά» για να βγει δίπλα της δείχνει την καλή σχέση των δύο ηγετών αλλά και την απόφαση του Βερολίνου να στηρίξει πολιτικά την ελληνική κυβέρνηση».

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, ούτε στο Βερολίνο ξέχασε ο (φον) Αντωνάκης τον μεγάλο του εφιάλτη, τον μέγιστο κίνδυνο (για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς) της Χρυσής Αυγής. Και είπε τα εξής στο λόγο του:

«Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ενίσχυσης των φαινομένων λαϊκισμού και εξτρεμισμού. Αν δεν χτυπήσουμε την ανεργία, θα είναι μια πραγματικότητα για όλες τις χώρες, όχι μόνο για όσες έχουν το πρόβλημα».

1 σχόλιο:

  1. το ιδιο νευμα στην Μιμη ειχε κανει και ο νεκροθαυτης της Χωρας ο Αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών