Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

14920_ph1__article

Την απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης στο Πάρκο του λιμενικού ταμείου έως τις 30 Αυγούστου αποφάσισε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι να αρθεί η άδεια για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο χώρο στις 3 και 4 Αυγούστου που είχε δωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Πελοποννήσου.

Η κυβέρνηση Σαμαρά ως γνήσιο φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων σε.......
συνεργασία με τα αναρχοκομουνιστικά απολειφάδια του Σύριζα απαγόρευσαν την καθ’όλα νόμιμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτα. Φυσικά δεν απαγόρευσαν την αυριανή συγκέντρωση των αναρχικών ούτε το φεστιβάλ του ΚΚΕ.
Η Μεσσηνία προπύργιο εθνικιστικό που έχει δεχθεί στην γη της χιλιάδες θύματα την περίοδο του συμμοριτοπολέμου θα ανεχθεί αυτήν την προσβολή; Αυτή είναι η ισοπολιτεία και δημοκρατικότητα του Α.Σαμαρά; Η ελαφροδεξιά μάλλον γέρνει αριστερά! 
Η πρόκληση αυτή δε θα περάσει. Καλούμε όλους τους Μεσσήνιους να στοιχηθούν στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. ΕΠΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ

12 σχόλια:

  1. Γαμώ τα πεθαμένα όλων των αριστερών, κουμμουνιστών και τις οικογένειες τους. Αφού ακυρώσατε την εκδήλωση, τώρα θα πάθετε χειρότερα.

    Αφαίρεση ελληνικής ιθαγένειας χθες από τους άπλυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ......
    ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω η χούντα!

    Τάσος Καλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παλιομαλακες,βλαμενοι ,προδοταρια,μελλοντικοι κρεμασμενοι γαμω το σπιτι σας τις γυναικες σας και τις κορες σας,ρε κλεφτες,μαφιοζοι,παπατζηδες,ξευτυλισμενοιγια σενα μιλαω χοντροβαγκο τουρκογλου και για σενα mr.αλεξις πουστρακι, πληρωμενο πρακτορακι γαμημενε ,ευχομαι την γυναικα σου να την γαμησει πακιστανος και σε σενα αντονυ αλλα καισε σενα γεροφωτη που ξεχασες να πεθανεις,και σε ολους μαζι δικτατορες του κερατα που σας αρεσε το κλεψιμο φτιαχτηκατε γαμημενοι απο την πολιτικη και θελετε να ειστε εκει για παντα.Μουνοπανα φυρι φυρι το πατε το κεφαλι σας να φατε και ειδικα τωρα στο μπασταρδο προδοτη mr.αλεξις ακουσε γαμημενε αν νομιζεις οτι εσυ μουνοπανο θα κανεις αυτην την χωρα ισλαμικη ....σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχεις γιατι οπως εσυ εχεις κρυφα σχεδια ,και βαλτο καλα στο μυαλο σου κολοπαιδο γαμω το σπιτι σου και το μουνι της μανας σου,εχουνε και αλλοι που ειναι πιο ισχυροι απο σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εβραίε, Τσίπρα, λες να μην ξέρουμε γιατί δεν ήθελες κάμερες στην κηδεία του σωματέμπορα πατέρα σου; Αφού είστε Εβραίοι. Έφαγε καλά ο μπαμπάς σου από τον Παττακό μουνόπανο και το παίζεις και αριστερούλης τώρα, πουτάνας γιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ *ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!!!40*ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ*Φ Τ Α Ν Ε Ι -Π Ι Α !!!!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ???ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ *ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ????ΣΚΑΤΑ ΣΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΑ!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!ΖΗΤΩ Η *Ε Λ Λ Α Σ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To μεγάλο πάρτι θα γίνει. Μανάδες άπλυτων και άπλυτοι μαζί με λάθρο κλεισμένοι σε κλουβιά. Το υπερθέαμα των αιώνων με ατελείωτο γαμήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Αλέκο. Πότε είναι η εκδήλωση της Χ.Α. στην Καλαμάτα? Πότε?! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Τοσο "αντικαθεστωτισμο" εχω να δω απο την εποχή που για το ιντιμιντια, εκ παραδοχής του ιδίου του καθεστώτος εντός της Ελλαδικης βουλής, έγινε γνωστό ότι είναι ΥΠΕΡΑΝΩ καθεστωτικής κρατικής διώξεως.
      Η κατσαρίδα που μπαίνει στο Πασπαρτου εδω και μερικούς μήνες είναι προφανώς κάποιος αναρχοκομμουνιστικος κρατικός λειτουργός.

      Πάντως το μόνον που κατορθώνει το καθεστώς ειναι να μας δίνει περαιτέρω αιτίες και να μας διογκώνει την ΟΡΓΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανωνυμος 20 Ιουλιου 2.27 π.μ. Κλασαρχιδη κουνα τον κωλο σου να πεσει κανας χουρμας απο τον Φοινικα .... Μουνακι, ειμαστε κοντα στο 20% και εισαστε στον "μισο πουτσο %" ...
      Και λιγοστευετε γιατι σας κλανουμε ( οπου σας βρουμε) και πεθαινετε !!

      Διαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Ιουλίου 2013 στις 11:07 π.μ.

    Τα "αντιφασιστικά" τσογλάνια είναι τόσο "αντισυστημικοί" και "εχθροί του κράτους", ώστε πανηγυρίζουν για την απαγόρευση του κράτους στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Για τέτοιους "αναρχικούς" μιλάμε !

    Μάθετε λοιπόν γαμημένα ανθελληνικά πουστράκια ότι η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Καλαμάτα ΘΑ ΓΙΝΕΙ, θέλετε δε θέλετε.

    Αν όχι στις 4 Αυγούστου, τότε στις 4 Σεπτέμβρη. Αν όχι στις 4 Σεπτέμβρη, στις 4 Οκτώβρη.

    Πάντως ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    Ελάτε τώρα στην Καλαμάτα να σας γαμήσουμε ξεφτίλες "αναρχικοί" του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ,ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,Η ΧΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ,ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών