Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Χύνουν το δηλητήριο τους οι κομμουνιστομπολσεβίκοι που οι εργάτες στρέφονται προς τη Χρυσή Αυγή...Περαστικά "σύντροφοι"!

xrusiaugi_559_355
Τα πόνεσε πολύ τα ορφανά του Μαρδοχάι και του Στάλιν η υποδοχή και η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς αστυνομικούς. Έτσι, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Δημοτική Αστυνομία και Χρυσή Αυγή», η Α. Ψαρρά (της ομάδας του «Ιού» της σιωνιστικής αριστεράς – ξέρουν αυτοί τι εννοούμε…) παρατηρεί με εμφανή εκνευρισμό τα κάτωθι:
«Πέρασε ίσως απαρατήρητη μέσα στον γενικό χαμό των απολύσεων η παρουσία της «συμπαραστάτριας» Χρυσής Αυγής στις τάξεις των εργαζομένων των ΟΤΑ, και ειδικά των δημοτικών αστυνομικών, και η /////
ενθουσιώδης υποδοχή των χρυσαυγιτών βουλευτών από μερίδα (αρκετά μεγάλη) των υπό απόλυση εργαζομένων.
Ίσως θα πρέπει λοιπόν με αφορμή αυτό το άγριο κυνηγητό της μισθωτής εργασίας να σκεφτούν όλοι τους όψιμους συμπαραστάτες αλλά και τις αλήθειες ή τα ψέματα που τους σερβίρουν τόσο καιρό».
Στη συνέχεια, επιχειρεί να… νουθετήσει τους… παραστρατημένους, με μια σκληρή μαρξιστική ανάλυση, περί των παράνομων μικροπωλητών που «δεν είναι ο εχθρός», περί «ξυρισμένων μπράβων της νύχτας», που… κόβουν από τους δημοτικούς αστυνομικούς το δικό τους μεροκάματο, περί των «ακριβών και πολυτελών γραφείων της Χρυσής Αυγής», της «εθνικιστικής υστερίας» και άλλα… κουλά.
Συμπερασματικά, οι μαρξιστές βλέπουν τους εργαζόμενους να ξεφεύγουν από τον σφικτό εναγκαλισμό τους και… τρελαίνονται. Θα το συνηθίσουν, όμως σιγά-σιγά! Τα πρώτα… 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά θα τους περάσει!
Δείτε το σχετικό άρθρο από την επίσκεψη των συναγωνιστών Παναγιώταρου και Κασιδιάρη στους Δημοτικούς Αστυνομικούς στην Αθήνα:

2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΤΑΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αριστομαχε θες 42 % ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ . ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών