Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Κοινή γραμμή Σαμαρά-Σύριζα-indymedia κατά Χρυσής Αυγής

Εντολή από το indymedia πήρε ο Σαμαράς για την απαγόρευση της εκδήλωσης για την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα

Χθες στην ολομέλεια της βουλής ο Συριζαίος βο(υ)λευτής Πετράκος με θρασύτητα και προκλητικότητα είπε πως η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη βουλή, απειλεί τηλεφωνικά δημοκρατικούς(!) πολίτες ώστε να μην επιχειρήσουν να πάνε στην αντιδιαδήλωση που προετοιμάζει ο Σύριζα και οι ανθελληνικές αριστερές οργανώσεις ενάντια στην καθ’όλα νόμιμη εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας για την 4η Αυγούστου.

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος και ξεσκέπασε τον Συριζαίο αποκαλύπτοντας ότι το υποτιθέμενο τηλεφώνημα από τη Χρυσή Αυγή έγινε προς το Indymedia, την ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί παρανόμως, στοχοποιώντας και απειλώντας Έλληνες πολίτες, την ιστοσελίδα που υποθάλπει και υμνεί τους αναρχικούς τρομοκράτες, την ιστοσελίδα που ωθεί σε πράξεις βίας και λεηλασίες της περιουσίας Ελλήνων!

Παραθέτουμε αυτούσια την σχετική ανάρτηση από τον ανθελληνικό ιστότοπο indymedia

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ INDYMEDIA...


Η Χρυσή Αυγή Καλαμάτας είχε εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες για την διοργάνωση της εκδήλωσης στο Πάρκο του Λιμενικού. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση Σαμαρά σε συνεργασία με τα αναρχοκομουνιστικά απολειφάδια του Σύριζα απαγόρευσαν την καθ’όλα νόμιμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτας.

Για τον Σύριζα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει μια ιστορία αγάπης με τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους. Τώρα όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σαμαράς όχι μόνο δεν θα βγάλει τις κουκούλες των καθαρμάτων που καίνε την Αθήνα όπως έλεγε ο ίδιος προεκλογικά αλλά συνεργάζεται πλέον ανοιχτά μαζί τους. Ακολουθεί την γραμμή που δίνουν μέσα από την ιστοσελίδα τους, την οποία τάχα είχε κλείσει ενώ λειτουργεί κανονικότατα, για τον έναν και μοναδικό σκοπό την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής! Ο Σαμαράς κλείνει το μάτι στον Σύριζα και προλειαίνει το έδαφος για τη νέα συγκυβέρνηση του μνημονίου (Σύριζα-ΝΔ). Ο Σύριζα από την πλευρά του πανηγυρίζει για την νομιμοποίηση του να διατελεί επισήμως οργανωτής των παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Ιουλίου 2013 στις 11:12 π.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, χέστηκαν πάνω τους τα τσογλανάκια του ιντυμίντια και κλάφτηκαν στον μπαμπάκα τους το ΣΥΡΙΖΑ για να μας μαλώσει !

    Ξεφτιλισμένα αναρχοκουμμούνια, ούτε για φτύσιμο δεν είστε άξιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mr. αλεχις α ,α μηπως γνωριζεις την εταιρεια .Πλουσιοπαιδο, ηταν η εταιρεια του πατερα σου παυλου που επαιρνε δουλειες επι επταετιας 67-74 και γινατε ζαμπλουτοι διοτι ο μπαμπας σου ηταν αδελφος της γυναικας του πατακου!μεγα λαθος κ.πατακε και εσυ βεβαια θα το ξερεις ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πονεσες αναρχοκουμουνο?οπως ελεγα λοιπον ο ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ κοινως mr.alexis ειχε σχεσεις με την επταετια.Ο πατερας του παυλος ηταν αδελφος της γυναικας του κ.πατακου και επαιρνε κακως πολλα εργα.τοτε το παιζανε Ελληνες..σημερα ο ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ τα παιρνει απο αλλου....η εταιρεια του ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ παραμενει εως και σημερα....

      Διαγραφή
  3. Μπολσεβικοκαπιταλιστες, βίοι παράλληλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών