Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Δημοσκόπος Φαναράς: "Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που ενισχύεται περισσότερο από κάθε άλλο"

Τα αποτελέσματα έρευνας για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο καταγράφει ο δημοσκόπος Στράτος Φαναράς σε άρθρο του στον «Επενδυτή». Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του:

«Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι σε μία περίοδο με οριακά χαρακτηριστικά. Η αίσθηση ότι το «πρόγραμμα δεν βγαίνει» ισχυροποιήθηκε και πάλι, η ανασφάλεια εντάθηκε ξανά. Βασική αιτία αυτής της παλινδρόμησης είναι...
το μείζον ζήτημα της περιόδου: οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα. Η «ιερή αγελάδα» της χώρας βρίσκεται πάνω στον πάγκο του χασάπη. Όμως πρόκειται για πραγματική ανθρωποθυσία και όχι για πολιτικό σχέδιο. Χωρίς καμιά ουσιαστική προετοιμασία, μόνο κάτω από το βάρος των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών της και των ελέγχων που υφίσταται. Αλλά όμως προβλήματα δεν έχει μόνο η κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές της σε κρίσιμες επιλογές. Προβλήματα αξιοπιστίας έχει και η αντιπολίτευση στις διάφορες εκδοχές της. Όχι μόνο δεν καταφέρνει να κεφαλαιοποιήσει τις αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά, αντίθετα, σε ορισμένες περιπτώσεις χάνει και έδαφος μέσα από μετακινήσεις τύπου «συγκοινωνούντων δοχείων» που καταλήγουν να είναι τελικά υπέρ της Χ.Α. η οποία ξεπερνά πλέον το 13% στην εκτίμηση ψήφου και είναι το κόμμα το οποίο ενισχύεται περισσότερο από κάθε άλλο… Η ενίσχυση της Χ.Α. σε συνδυασμό με την περαιτέρω άνοδο του «αντι-ευρώ» χώρου, που φτάνει πλέον στο 26%, δείχνει ότι οι «κερδισμένοι» της περιόδου είναι οι «αντισυστημικές» δυνάμεις, οι οποίες δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν ούτε από την κυβερνητική εκδοχή αλλά ούτε και από την επίσημη αντιπολιτευτική εκδοχή».

(ΥΓ): Κατανοούμε βέβαια τις δεσμεύσεις που έχει ο δημοσκόπος με τους… πελάτες του (στους οποίους δεν συγκαταλέγεται η Χρυσή Αυγή), αλλά το 13% το έχει ξεπεράσει προ πολλού. Ωστόσο, το μήνυμα είναι σαφέστατο: «η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα το οποίο ενισχύεται περισσότερο από κάθε άλλο». Η οποία Χρυσή Αυγή, συμπεραίνουμε από τα συμφραζόμενα πως λεηλατεί τις «αντισυστημικές» ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, εξ’ ου και η κακιά λύσσα των μαρξιστοειδών εναντίον της!

4 σχόλια:

  1. success story και ο πίθηκος που κάναμε Έλληνα. Παίζουμε με την Ισπανία και είναι ο πιο ανύπαρκτος, χάνουμε 21 πόντους και έχει βάλει 2 πόντους. Μπράβο Αντώνη. Τουλάχιστον κανέναν πούτσο σου έριξε ρε τυφλοπόντικα Σαμαρά, το αραπάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19 Ιουλίου 2013 - 7:19 μ.μ. Τι αναρχομαλακιες γραφεις,ρε ? Δεν σου γουσταρησε το αρθρο και ειπες να κανεις μια προβοκατσια του κωλου ? Περαστικα ,παντως !!

      Διαγραφή
  2. Ρε μαλάκα, πρεζάκιας είσαι 7:48; Με αυτόν τον Αντετοαρχίδι τον Κονγκολέζο, δεν μας ζαλίσανε τα αρχίδια οι αριστεροί και οι άπλυτοι; Βάλανε Κονγκολέζο να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Τι δεν μ' άρεσε το άρθρο, τον κουμμουνιστή Φαναρά, περιμένω να μου πει πως ανεβαίνουμε και πως είμαστε ακόμα στο 13%; 23% μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή. Οι Εβραίοι θέλουν να ξεκινήσουν εμφύλιο στην Ελλάδα και στέλνουν όλες τις άπλυτες δυνάμεις να σπάσουν την Καλαμάτα, που δυστυχώς είναι πατρίδα του αρχιπροδότη και συνάμα απαγορεύουν το φεστιβάλ της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών