Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

Πίστευε, Υπάκουε, Πολέμα!


Πίστευε, Υπάκουε, Πολέμα!

«Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη τούτη η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δε ρωτούνε»!
Ν. Καζαντζάκης
 
Ένα έτος κι ένας μήνας πέρασε από την θριαμβευτική είσοδο του Κινήματος, στο τελευταίο οχυρό του Εχθρού του Λαού μας. Χρονικό διάστημα ικανό για να διαψεύσει τις Κασσάνδρες που μας ήθελαν να προσκυνούμε τα ψεύτικα είδωλα και να γινόμαστε μέρος του συστήματος της μεταπολιτευτικής απάτης. Η Χρυσή Αυγή πέτυχε εκείνο το οποίο φάνταζε για τους πολλούς ακατόρθωτο: να σταθεί Όρθια σε ένα κόσμο δειλών και προσκυνημένων!
 
Πέραν των δεδηλωμένων ιδεολογικών και πολιτικών μας εχθρών, οι.... οποίοι -και σημειώστε το τούτο- δεν επιδιώκουν απλώς την πολιτική μας φίμωση αλλά κυρίως την βιολογική μας εξόντωση, υπάρχουν μέσα στην ελληνική κοινωνία και εκείνοι οι οποίοι ρωτούν με προφανή διάθεση να ειρωνευτούν και να κατηγορήσουν το Κίνημά μας: «και τι κατόρθωσε η Χρυσή Αυγή μέχρι τώρα»;
 
Αυτό που κατόρθωσε το Κίνημα είναι να ξαναφέρει την ελπίδα και την προσδοκία σε έναν ολόκληρο Λαό! Να γεμίσει τις ελληνικές καρδιές σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, με περηφάνια γιατί στο καιρό των ξεφτιλισμένων και των ξεπουλημένων, υπάρχουν Αγωνιστές με Τιμή, οι οποίοι και μάχονται όχι για να προσκομίσουν το φτηνό, ιδιοτελές όφελος, αλλά για να διαμορφώσουν ένα Ελληνικό Μέλλον για τις γενιές που έρχονται.
 
Αυτό που κατόρθωσε το Κίνημα, είναι να δώσει στο Λαό μας ένα Όραμα και Ιδανικό μαζί, για το οποίο αξίζει και τη ζωή του ακόμα: την Ελευθερία του Λαού μας και την οικοδόμηση του Νέου, Εθνικού-Λαϊκού Κράτους!
 
Αυτό που κατόρθωσε το Κίνημα, είναι να κινητοποιήσει τα υγιέστερα κύτταρα του οργανισμού της Λαϊκής μας Κοινότητος, τα οποία και βρίσκονται σήμερα στην πρωτοπορία του Αγώνος. Η Ελληνική μας Νεολαία, μπροστάρης και Σημαιοφόρος της Εθνικής Αντίστασης, οι Έλληνες Εργαζόμενοι, οι Έλληνες Αγρότες, οι άνεργοι και οι αδικημένοι ενός σαραντάχρονου Καθεστώτος κλεψιάς, μίζας και ασυδοσίας. Διόλου τυχαία, εκλείπουν από τις γραμμές μας οι βολεμένοι του Παλαιού Κόσμου. Δεν τους έχουμε καμία ανάγκη, ας σύρουν τις ασήμαντες υπάρξεις τους στη θλιβερή, δουλοπρεπή ψοφοδεξιά παράταξη είτε στην θρασύδειλη, αντεθνική και αμερικανομαρξιστική αριστερά του Τσίπρα.
 
Αυτό που κατόρθωσε το Κίνημα, είναι να συντρίψει την πολυετή απάτη του κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο εμφανιζόταν ως ο προστάτης των αδικημένων, του κόσμου του μόχθου και της εργασίας. Τα μπολσεβίκικα όνειρα της διαιώνισης της εξαπάτησης των Ελλήνων Εργατών, κείτονται σήμερα σε ερείπια κι αυτό οφείλεται αναμφίβολα στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τελείωσε δια παντός η δήθεν «προστασία» των Εργατών από εκείνους οι οποίοι απολύουν με τρόπο χυδαίο τους εργαζομένους στον πολιτικό τους οργανισμό, από εκείνους οι οποίοι σέρνονται πίσω από τις σημαίες των βαρβάρων της Ασίας, αναζητώντας τους νέους προλετάριους χωρίς πατρίδα.
 
Αυτό που κατόρθωσε το Κίνημα, είναι να τσακίσει και την παραμικρή ψευδαίσθηση πως η δεξιά εργάζεται για τα συμφέροντα του Έθνους. Ακατάσχετες υποσχέσεις για «επανακατάληψη» των πόλεων, για απέλαση των λαθρομεταναστών, για στιβαρή εθνική εξωτερική πολιτική, για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Όμως αυτά προ των εκλογών. Διότι μετά τις εκλογές εκείνα που ο Λαός βίωσε ήταν η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων, τους οποίους μάλιστα θέλει να «τιμωρήσει» ανεγείροντάς τους τζαμί στο κέντρο της Αθήνας, συνέχιση της εξωτερικής πολιτικής του ραγιαδισμού, νέα φοροεισπρακτικά μέτρα προς χάριν των διεθνών τοκογλύφων.
 
Και σήμερα, εμείς οι Εθνικιστές, αντιστρέφουμε το ερώτημα, απευθυνόμενοι προς τους «επαναστάτες» της τηλεόρασης και της οικογενειακής θαλπωρής: εσείς τι κάνατε μέχρι τώρα;
 
Κάνατε ακριβώς τα ίδια με αυτά που πράττατε επί σαράντα έτη: κύκλους γύρω από το απόλυτο τίποτα! Κριτές των πάντων, αλλά επί της ουσίας, τα πλέον μαύρα ψοφίμια ενός Λαού, ο οποίος σταδιακά αφυπνίζεται, χάρη στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Προύχοντες της αυτοκρατορίας του καθωσπρεπισμού, θλιβερές γριές που κλαίγονται για της Μοίρας τα χτυπήματα, αδύναμοι και σοφοί της ανοησίας τους.
 
Δε θα απολογηθούμε εμείς οι Χρυσαυγίτες σ' εκείνους που γεννήθηκαν και θα πεθάνουν δέσμιοι και γονατιστοί! Θα παραμείνουμε Πιστοί της Ιδέας και συνεπείς στον Όρκο μας: θα επικρατήσουμε ή θα χαθούμε, όμως θα χαθούμε πολεμώντας με λύσσα που θα μνημονεύεται στα έτη που θα έρθουν.
 
Θα νικήσουμε ποτέ; Έχει τούτο σημασία; Διότι για μας τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει μεγαλύτερη Νίκη, απ' το να βλέπεις έναν άγνωστο 14χρονο πιτσιρικά ο οποίος διακρίνει εύκολα πια ότι είσαι Χρυσαυγίτης, να έρχεται να λέει: "παιδιά, είμαι κι εγώ Χρυσαυγίτης, ο μπαμπάς μου δεν είναι αλλά θα τον ισιώσουμε"!

Σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα των εχθρών μας, ένας Νέος Λαός ανατέλλει, ένας Λαός έτοιμος για επίθεση!

Ακόμη κι αν οι Μοίρες το φέρουν έτσι και δε φτάσουμε στο πέρας της ιερής μας αποστολής, θα έχουμε την βεβαιότητα πως σπείραμε τον Εθνικιστικό Σπόρο σ' αυτό το Νέο Λαό. Κι αναμφίβολα, θα έρθει η μέρα εκείνη, κατά την οποία ο Νέος Λαός θα κληθεί να θερίσει. Και τότε, θα αναδυθεί από τους τάφους το σφυρηλατημένο στους Αγώνες, μαχητικό μας πνεύμα, για να διακηρύξει με περίσσια Περηφάνια και Τιμή πως ΝΙΚΗΣΑΜΕ!
 
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών