Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΑΜΠΤΑΝ: ΘΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

e383e18acfffebb75d4811c2d4bd2fb5__article__article
Μπορεί η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να έκανε πίσω σε σχέδια επί χάρτου να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου (ελλείψει νομοθετικού πλαισίου), αλλά και να την αντιμετωπίσει ποινικά (π.χ. το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο), όχι γιατί την έπιασαν οι… δημοκρατικές της ευαισθησίες, αλλά γιατί εκτιμήθηκε πως θα υπάρξει το αντίθετο αποτέλεσμα, αλλά οι σιωνιστές πάτρωνές της επιμένουν στις… ντιρεκτίβες τους.
Έτσι, κάποιος σιωνιστής της Γαλλίας, ονόματι Βενιαμίν Αμπτάν, που είναι πρόεδρος μιας σιωνιστικής-νεοταξίτικης οργάνωσης με τον τίτλο «Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα», σε πρώτη φάση την αποβολή της συναγωνίστριας Ε. Ζαρούλια από το Συμβούλιο της Ευρώπης (το οποίο έχει αποφασίσει πως μόνο η ελληνική βουλή δύναται να την αποκλείσει) και εν συνεχεία –εμμέσως πλην σαφώς- να βρεθεί τρόπος για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Μάλιστα, δε.....
διστάζει να επιτεθεί στο δίδυμο της συμφοράς (φον Αντωνάκη-Μπενιζέλου), που τους κατηγορεί για… αθέτηση των υποσχέσεών τους σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Ιδού το παραλήρημα του σιωνιστή, σε χτεσινή του συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα»: «Παρά τις αντιδράσεις, στο ζήτημα της συμμετοχής της Ελένης Ζαρούλια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΣτΕ βρισκόμαστε ακριβώς όπου βρισκόμασταν τον περασμένο Οκτώβριο: η κυρία Ζαρούλια συνεχίζει να αποτελεί μέρος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΣτΕ και μάλιστα ανήκει στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα Κατά των Διακρίσεων. Ο κ. Σαμαράς μου είχε υποσχεθεί ότι θα την αποκλείσει. Όμως τον Ιανουάριο, όταν ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής έστειλε τη λίστα με τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΣτΕ, το όνομα της κυρίας Ζαρούλια ήταν μέσα. Ο κ. Βενιζέλος είχε δηλώσει σαφώς τον Δεκέμβριο ότι θα αγωνιζόταν για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Όμως ούτε τότε ούτε σήμερα που έχει ειδικό βάρος ως υπουργός Εξωτερικών έκανε τίποτα… Η ουσιωδέστερη προϋπόθεση στον αγώνα κατά του ρατσισμού και του νεοναζισμού είναι η βούληση. Και στην Ελλάδα δεν φαίνεται να υπάρχει».
Ολοκληρώνοντας την… ημερησία διαταγή του, ο σιωνιστής Βενιαμίν έδωσε νέες εντολές, προς πάσα κατεύθυνση και απαίτησε πλήρη και γρήγορη συμμόρφωση:
«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει στο Ευρωκοινοβούλιο στις επόμενες ευρωεκλογές. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να αποδείξει την βούλησή της να αντισταθεί στην άνοδο του νεοναζισμού. Πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα πολιτικά μέσα. Η ελληνική Βουλή δεν εξέλεξε αντιπρόεδρο από την Χρυσή Αυγή σπάζοντας την παράδοση που θέλει όλα τα κόμματα να εκπροσωπούνται στο προεδρείο. Την καλώ να ξανασπάσει την παράδοση και να αποσύρει τη βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής από το ΣτΕ. Η Νέα Δημοκρατία  υποστήριξε ότι δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρόεδρος της Βουλής».
(ΥΓ): Γιατί άραγε οι εκπρόσωποι των διεθνών εξουσιαστών δε ζητούν παραλλήλως και τον αποκλεισμό εκπροσώπων κομμάτων που νοσταλγούν το πιο απάνθρωπο καθεστώς που γνώρισε ο πλανήτης, τον κομμουνισμό στις διάφορες εκδοχές του (την σταλινική –ΚΚΕ- του Τσαουσέσκου -ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ- κ.τ.λ.); Γιατί προφανώς το ντόπιο κομμουνισταριό είναι το μακρύ χέρι του διεθνούς συστήματος εξουσίας!

7 σχόλια:

  1. Θεός Κουκούτσης πηγαίνει πίπα κώλο τους συριζόπουστες.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nhL4qY7bq58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεστε την ΧΑ εκτος νομου και εγω προσωπικα θα αρχισω πολεμο την επομενη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά το καθεστώς "ποντάρει" στην αδράνεια των μαζών.
      Φυσικά εαν νομίζουν οτι θα θέσουν τους Έλληνες εκτος νόμου στην ίδια τους την χωρα με ειρηνικό τρόπο πλανώνται οικτρά.

      Διαγραφή
  3. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑ. ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ? ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. ΜΗ ΚΟΛΛΩΝΕΤΕ. ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΗ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ερώτημα ειναι, πως είναι δυνατόν οχι μόνον αυτά τα εβραϊκά ανθρωποειδη να έχουν το θράσος αυτο, διοτι ειναι πασιφανές για ποιον λόγο το έχουν αποκτήσει, αλλά πως είναι δυνατόν να μην διερωτάται ο μέσος κοπρομαζανθρωπος το πως είναι δυνατόν μια φάρα της μέσης ανατολής η οποία θέλει να μας πείσει όλους οτι είναι μια ακόμα "φυλη" η μάλλον "θρησκεία" οπως ολες οι άλλες, εχει τέτοιο θράσος ώστε να υπαγορεύει στην Ελλάδα ποια κόμματα θα θέσει εκτος νόμου και ποια όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΑΜΠΤΑΝ FUCK OFF!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΑΜΠΤΑ ΚΑΙ ...ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΡΙΤΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών