Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

Η Χρυσή Αυγή υποδέχεται τον Σόιμπλε με ένα τεράστιο πανό..."Schauble RAUS" (ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω του εντολοδόχου των διεθνών τοκογλύφων μετά τις 9μ.μ... Κατά τα άλλα έχουμε....."δημοκρατία"

Ανεπιθύμητος ο γερμανός τοκογλύφος Σόιμπλε και οι δυνάστες του ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων. Η πρώτη εικόνα που είδε ο Σόιμπλε μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών ήταν ένα ένα μεγάλο "Schauble RAUS" - "Έξω ο Σόιμπλε"!

Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς δηλαδή εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Οι γερμανοί τοκογλύφοι πήραν....
αμέσως το μήνυμα. Δίπλα στο πανό κυμάτιζε η ελληνική σημαία και το λάβαρο της Χρυσής Αυγής με τον αρχαίο ελληνικό μαίανδρο. Από το φιμέ τζάμι της θωρακισμένης Mercedes ο Σόιμπλε και η κουστωδία του κοιτούσαν σαν ηλίθιοι. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που αντιμετώπισαν σε μία αποκλεισμένη και άδεια Αθήνα.
Πανικός επικράτησε προς στιγμήν στις δυνάμεις του καθεστώτος που είχαν περικυκλώσει από νωρίς τα γραφεία μας. Διμοιρία ΜΑΤ βρισκόταν στο διπλανό στενό και δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας είχαν δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό γύρω από την έδρα του κόμματος. Ενδεικτική ήταν η εντολή του ΓΑΔΑρχη από το κέντρο επιχειρήσεων που ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο: "Ούτε πανό θα βάλουν ούτε τίποτα!". Το είχαν όμως χάσει εξ αρχής το παιχνίδι.

Η κίνηση αυτή της Χρυσής Αυγής είχε συμβολικό χαρακτήρα. Σε μία Αθήνα αποκλεισμένη από πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ, χιλιάδες αστυνομικούς, πρωτοφανή μέτρα και εισαγγελικές απαγορεύσεις, το πρώτο πράγμα που είδαν οι γερμανοί τοκογλύφοι ήταν ένα μεγάλο RAUS! Όσο ξεπουλημένη και αν είναι η τωρινή ηγεσία της χώρας, ο Έλληνας αντιστέκεται με ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα στην πρωτοπορία του.

4 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ18 Ιουλίου 2013 στις 2:26 μ.μ.

    Μπράβο και πάλι μπράβο. Είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έμπρακτα και όχι στα λόγια στηρίζει τις θέσεις του.
    Ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Ορθοδοξία , Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή κίνηση και τους αιφνιδίασε, το σίγουρο είναι οτι μάλλον θα είναι και η μοναδική αντίδραση απο κόμματα της αντιπολίτευσης αφού οι υπόλοιποι σφυράνε αδιάφορα.

    Πάντως και κανά αυγουλάκι να έπεφτε εκείνη την ώρα δεν θα ήταν και άσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιοκουμουνα μια μερα συντομα δεν θα εχετε πατριδα δεν σας θελουμε μαζι μας σας σιχαθηκαμε γιατι ειστε σιχαμεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μισητός Σόιμπλε είναι απόγονος των βάρβαρων Γερμανών Ναζί που αιματοκύλισαν την Ελλάδα και τον κόσμο. Καλώς βγάλατε 'πανό' που του λέγατε να ξεκουμπιστεί (το λιγότερο), μήπως όμως θα έπρεπε να παραδεχθείτε ως Έλληνες και τα εγκλήματα των Γερμανών στην πραγματική τους διάσταση χωρίς υπεκφυγές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών