Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

Πρώτο Θέμα: “Πώς ο Χ. Παπουτσής ενισχύει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής”


Πρώτο Θέμα: “Πώς ο Χ. Παπουτσής ενισχύει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής”

Είναι γνωστή η περίπτωση του Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος με μια προκλητική απόφαση των Σαμαρά και Βενιζέλου ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα με τον παχυλό μηνιαίο μισθό των 12.000 ευρώ! Σε μια εποχή όπου τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν γονατίσει από την κυβερνητική αναλγησία ο διορισμός του Παπουτσή αποτελεί μια ξεκάθαρη προκλητική ενέργεια. Ένας επαγγελματίας πολιτικάντης από τα φοιτητικά του χρόνια, και επομένως ανεπάγγελτος, ο Παπουτσής μπορεί να πάτωσε στις προηγούμενες εκλογές και να.....
μην εξελέγη ξανά βουλευτής, όμως όπως διαπιστώθηκε βολεύτηκε μια χαρά.
Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκόβονται συνεχώς και η φορολόγηση δεν έχει τελειωμό ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ως υπουργός στην κυβέρνηση του Τζέφρυ, αντί να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του επιβραβεύεται κιόλας. Για την περίπτωση Παπουτσή, όμως, υπάρχει ένα κείμενο στη διαδικτυακή έκδοση του «Θέματος» υπό τον τίτλο «πως ο Χ. Παπουτσής ενισχύει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής». Στις δυο τελευταίες παραγράφους του κειμένου αναφέρονται τα εξής: «ο κόσμος όμως τώρα είναι ταλαιπωρημένος, απελπισμένος και ταπεινωμένος. Τα «ρουσφετάκια» κορυφής όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά προκαλούν το κοινό αίσθημα. Αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι, ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες. Δεν μπορείς να απαιτείς από τους πολίτες να πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους και την ίδια στιγμή οι αρχηγοί να βολεύουν πολιτικούς φίλους σε ακριβοπληρωμένες θέσεις στο Δημόσιο, όπως τον παλιό καλό καιρό. Αυτά τα περιστατικά δημιουργούν αισθήματα τυφλής οργής για το πολιτικό σύστημα που μεταφράζονται σε ψήφους διαμαρτυρίας, οι οποίες κατευθύνονται στη Χρυσή Αυγή. Θυμηθείτε αυτά τα περιστατικά το βράδυ των ευρωεκλογών, όταν τα τηλεοπτικά πάνελ θα προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί η Χρυσή Αυγή αύξησε τη δύναμή της, την απαξίωση του πολιτικού συστήματος κ.λ.π. Την ίδια ώρα στο Μαξίμου, ο Χρύσανθος βυθισμένος στις σκέψεις θα χαϊδεύει το μουστάκι του και ο Δημήτρης θα κοιτάει τον Αντώνη στα μάτια περιμένοντας να ακούσει τον χρησμό για την επόμενη πολιτική κίνηση. Στριμωγμένοι μόνον μια επιλογή θα τους έχει απομείνει: Να διορίσουν τον Κίμωνα Κουλούρη στο ΔΝΤ».
Ακόμα μια παραδοχή της συνεχιζόμενης ανόδου και δυναμικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έστω και αν ως αφορμή στάθηκε η θλιβερή περίπτωση Παπουτσή. Ενός τύπου χαρακτηριστικού δείγματος της «γενιάς του πολυτεχνείου». Του υπουργού του «Σάμινα», της ανικανότητας αστυνόμευσης της Αθήνας, της επιτομής του πολιτικαντισμού. Ναι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται ως οργισμένος εκδικητής και σκληρός τιμωρός για να επαναφέρει τη Δικαιοσύνη σε αυτή τη Χώρα. Χωρίς συμβιβασμούς και επιλεκτική αντιμετώπιση θα θέσει τον καθένα απέναντι των ευθυνών του, για τη δική του συμμετοχή, ως προς τη σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αντιλαμβάνονται αυτό και συστρατεύονται μαζί μας στον Αγώνα για την Απελευθέρωση του Τόπου και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων με τις ποινές που τους αρμόζουν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών