Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Το ΚΚΕ, ο 902 και η "καπιταλιστική επιχειρηματικότητα" των μπολσεβίκων....

Πολλοί είναι αυτοί που εξεπλάγησαν από την παράνομη (διότι η συχνότητα ανήκει στο ελληνικό δημόσιο) αγοραπωλησία του 902, από το ΚΚΕ προς άγνωστο κεφαλαιοκράτη που κρύβεται πίσω από μια off shore εταιρεία με έδρα τις Παρθένες Νήσους. Κακώς εξεπλάγησαν! Διότι, το ΚΚΕ ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα με όλους τους κανόνες της «ελεύθερης αγοράς» και μάλιστα αυτό συμβαίνει  με ειδική απόφαση του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του, στις 15-7-2008:

«Το ΚΚΕ ασκεί και ....επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 45 του καταστατικού του. Ενοχλεί κι αυτή τους αντιπάλους του. Πρέπει βέβαια να τους υπενθυμίσουμε ότι δε θα ζητηθεί η άδεια κανενός και ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να ασκεί την ίδια δραστηριότητα, για να γίνεται πιο καλή και ισχυρή η δράση του για τα λαϊκά συμφέροντα».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

6 σχόλια:

  1. KKE = Κόμμα Κατά των Εργαζομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει! Τώρα καθίσετε σε ένα τραπέζι με το ΣΕΒ και απολαύσετε τα καλούδια της εκμετάλλευσης του λαού, αφήνοντας την Πενία ( φτώχεια) να τρώει τα αποφάγια σας και να την κουτουπώνει ο Εύπορος ( ο πλούσιος κατά μυθολογία του Τσιφόρου, στο τραπέζι για τα γεννητούρια της Αφροδίτης). Έτσι γεννήθηκε ο Έρωτας.

    Ο δικός σας έρωτας λοιπόν, φαίνεται να χτίζεται πάνω στα αποκαΐδια της εργατικής τάξης. Ρίξτε τη λάσπη σας στο ΚΚΕ για να μπορείτε να δεξιώνεστε σε μυστικά και κρυφά ραντεβουδάκια, σαν τα κοριτσόπουλα με τα ροζ μάγουλα, κρατώντας την Barbie αγκαλιά και τον Καρλ Μαρξ στο σακίδιο…. και εκεί επάνω στο χαριεντίσματα, κουνάτε και το δάχτυλο στη Μέρκελ. Στη Μέρκελ, γιατί στον Καπιταλισμό, πέφτει σφαλιάρα.
    Και μετά τι; Γάμος; Όχι κυρίες και κύριοι φιλελεύθεροι και κυρίες και κύριοι της μέλλουσας κυβερνώσας αριστεράς!

    Ο καπιταλιστές δεν παντρεύονται ποτέ … σήμερα εδώ αύριο άλλου, αλλάζουν τις γυναίκες, εννοείται και τις κυβερνήσεις, σαν τα πουκάμισα, αρκεί να περνάνε αυτοί καλά και ο λαός χειρότερα.
    Κάπως έτσι είναι η αλήθεια.

    Καλό το παραμύθι σας για τον «902» και το ΚΚΕ, αλλά δεν έχει δράκο, από την «Αυγή» μέχρι την «Χρυσή Αυγή»

    Στην ουσία έχετε μπει στο οπλοστάσιο της αστικής τάξης και πυροβολάτε εξ ονόματος της υποκλινόμενης στα αφεντικά σας καταδίκης σας.

    Ο τίτλος, παραμυθατζήδες σας ταιριάζει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.24 απόφοιτε της κοβα τράβα ρε κομματόσκυλο να πουλήσεις κανά κουπόνι και να κολλήσεις καμιά αφίσα έξω απο σχολεία.Και που 'σαι αν χρειαστεί τον Σεπτέμβρη θα περιφρουρήσεις τη βουλή πάλι, συστημικέ γλύφτη.

      Διαγραφή
    2. Ουστ ρε βλαμενε!

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν έριξε λάσπη στο ΚΚΕ. Απλώς, απ' όπου και να το πιάσεις, λερώνεσαι: δεν χρειάζεται να του ρίξουμε λάσπη γιατί είναι το ρυπαρότερο κόμμα (συμμορία θα έλεγα) απ' όλα όσα λυμαίνονταν την Πατρίδα. Άσε τα υψηλά νοήματα, απολίθωμα, και ρώτα τους καθοδηγητές σου γιατί δεν δέχεται το ΚΚΕ λογιστικό έλεγχο. Τα υπόλοιπα (προδοσίες της Ελλάδας κ της Εργατικής τάξης) ανήκουν σε άλλο κεφάλαιο.

      Στέλιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών