Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

ΟΙ “ΚΑΗΜΕΝΟΙ” ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

ypatia_1-400x270

Κάποιες φορές μας καταλαμβάνει ο “ανθρωπισμός” και ο “αλτρουισμός” και αναλογιζόμαστε τους “καημένους” τους λαθρομετανάστες που εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους και εν μέσω χιλίων βασάνων, αγωνιών και κινδύνων έφθασαν εξαθλιωμένοι στην δική μας προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.  Όλοι με την ελπίδα ριζωμένη βαθιά μέσα τους, μας “έκαναν την τιμή” και ανάμεσα σε τόσες ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να εισέλθουν παράνομα στην δική μας.
Και εμείς οι ......
αγνώμονες αντί να νιώσουμε κολακευμένοι για την επιλογή τους, αντί να θεωρήσουμε ότι λόγω αυτών, το φυλετικό μωσαϊκό που τείνει να μετατραπεί η Ελληνική κοινωνία, αποτελεί μια σύγχρονη περιπετειώδη προοπτική, τους εγκλείομε σε κέντρα κράτησης, όπου πολλές φορές οι κλιματιστικές εγκαταστάσεις παθαίνουν βλάβη, και τα γεύματα από catering που τους προσφέρονται δεν αντιστοιχούν ποιοτικά σε αυτά που σίγουρα “απολάμβαναν” στις χώρες τους. Άσε που δεν λαμβάνεται και μέριμνα από την Πολιτεία για τον κορεσμό των γενετήσιων ορμών τους. Φυσικά σε όλη αυτή την προκλητική έκφραση αχαριστίας, υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα, όπως ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος κάτω από μια συγκινησιακή ανθρωπιστική εκτόνωση, ευχαρίστησε τους Αφγανούς λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Χώρα μας για να εγκατασταθούν. Σίγουρα οι οικογένειες των συμπατριωτών μας Θανάση Λαζανά και ο Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκαν από Αφγανούς λαθρομετανάστες, θα νιώθουν λιγότερη θλίψη και πόνο, λόγω των δηλώσεων του Ανε-Πρόκοπου.
Έτσι λοιπόν συμπεριφέρεται η Πολιτεία στους “καημένους”, “αναζητητές της ελπίδας” (πολύ εισαγωγικό σε αυτό το κείμενο).
Αλλά αυτοί ως σύγχρονοι όσιοι και ασκητές με πραότητα, καρτερία και γαλήνη υπομένουν τις άθλιες συνθήκες της διακεκομμένης παροχής κλιματισμού και της ποιότητας σίτισης.
Υπομένουν;  Απ’ αυτό φαίνεται τώρα τελευταία, όχι πάντα.
Την προηγούμενη Παρασκευή στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας εκδηλώθηκε εξέγερση από τους λαθρομετανάστες που εκρατούντο, με αποτέλεσμα να συμβούν τεράστιες ζημιές, να υπάρξουν δραπετεύσεις, καθώς και να τραυματιστούν δέκα αστυνομικοί.
Την προηγούμενη εβδομάδα στο Καρλοβάσιο Σάμου νέα εξέγερση λαθρομεταναστών έλαβε χώρα, οι οποίοι ήταν σχεδόν έτοιμοι να καταλάβουν το αστυνομικό τμήμα.
Τελικά μήπως η πραότητα, η καρτερία και η γαλήνη όσον αφορά τους μετανάστες αποτελούν ανύπαρκτες και αδόκιμες έννοιες. Και εδώ μπαίνει μια τελεία στο πρότερο χλευαστικό και σαρκαστικό ύφος του κειμένου.
Γιατί στην ουσία, ούτε “καημένοι” είναι, ούτε δυστυχείς, ούτε πράοι.  Τουναντίον πρόκειται για εγκληματικές και αιμοδιψείς φύσεις που ο “πολιτισμός” και η “πνευματικότητα” των κοινωνιών από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν πρωτίστως τους διδάσκει να μην τρέφουν κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Κοινωνίες που οι δολοφονίες δια λιθοβολισμού και σκυταλισμού, για ασήμαντα παραπτώματα δεν αποτελούν μόνο καθημερινό φαινόμενο, αλλά και τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως εμείς ανάλογα πηγαίνουμε στον κινηματογράφο, ή στο θέατρο.
Έτσι λοιπόν από αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Κόρινθο ευρέθησαν εικοσιοκτώ αυτοσχέδιες ράβδοι, από αλουμίνια παραθύρων, ένας σιδερολοστός, από δυο κομμάτια τσιμέντου και ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες και ξύλα. Αυτό αποδεικνύει αν μη τι άλλο, ότι τα αγόρια λαμβάνοντας ως παράδειγμα τις στάσεις των ομοεθνών τους στην Αμυγδαλέζα και στην Σάμο, προετοιμάζονταν με την σειρά τους να εξεγερθούν και συγκέντρωναν οπλισμό. Οπλισμό προκειμένου οι επιθέσεις τους να είναι πιο αποτελεσματικές, αφού θα  έχουν πλέον την δυνατότητα να εγκληματίσουν.
Κατά τ’ άλλα όλα η δωσίλογη αριστερά κόπτεται για τις συνθήκες διαβίωσης και την κρατική συμπεριφορά, απέναντι στα αιμοβόρα κτήνη που  καλοταϊσμένα και καλοζωισμένα, συλλέγουν αυτοσχέδια όπλα και  όταν δεν σφάζονται μεταξύ τους, προετοιμάζονται να επιτεθούν και να δαγκώσουν το χέρι που κακώς, κάκιστα, τους σιτίζει εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών. Ας τα ακούει αυτά και να πάψει επιτέλους να ποιεί την νήσσαν, ο πολύς υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κύριος Δένδιας, που η μόνη αγωνία του είναι η ταχεία διαμόρφωση κτιριακών εγκαταστάσεων στρατοπέδων που δεν λειτουργούν πλέον, σε σύγχρονα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών.
Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά τον τεράστιο και συνεχώς διογκούμενο κίνδυνο που προκύπτει από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που συμβαίνει στην Πατρίδα μας. Επίσης θα καταγγείλουμε την ηθελημένη ανικανότητα και αδιαφορία της ανθελληνικής αστικής κυβέρνησης, προκειμένου να λάβει ουσιαστικά και ριζικά μέτρα αντιμετώπισης της αλλοδαπής μάστιγας, όπως και τις σπαραξικάρδιες θεατρινίστικες ανθρωπιστικές και αλτρουιστικές εκδηλώσεις της δωσίλογης αριστεράς που συνειδητά και ηθελημένα προβαίνει σε ένα ντελίριο αντιστροφής της πραγματικότητας  και συνειδητού ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων Πολιτών, στηρίζοντας και αιτιολογώντας τις εγκληματικές πράξεις και κάθε λογής παραβατική συμπεριφορά των τριτοκοσμικών εγκληματιών.
Ο κίνδυνος που ήδη διατρέχει η Πατρίδα μας από την συγκέντρωση συμμοριών πνευματικά και πολιτισμικά υπάνθρωπων, στις πόλεις, στις συνοικίες, στις πλατείες, στα χωριά μας είναι τεράστιος. Σε λίγο καιρό θα καταστεί πλέον μη αναστρέψιμος. Ας τολμήσουμε να φανταστούμε τι μέλλει γενέσθαι, εάν κάποια αόρατα χέρια αποφασίσουν να εξοπλίσουν όχι με σιδερολοστούς και μαχαίρια, αλλά με σύγχρονα πυροβόλα όπλα αυτό τον φανατισμένο και αιμοδιψή όχλο. Αόρατα χέρια σαν και αυτά που στο Κοσσυφοπέδιο, την Συρία, την Λιβύη και άλλες γειτονικές μας χώρες, οργάνωσαν και εξόπλισαν και μάλιστα με βαρύ οπλισμό, τις χιλιάδες μουσουλμάνων που ευρίσκοντο εκεί.
Αυτός λοιπόν ο κίνδυνος, αυτό το τέρας που κυοφορείται μέσα στα σπλάχνα της Ελληνικής Κοινωνίας πρέπει να άμεσα να αποβληθεί και να απομακρυνθεί, πριν είναι πλέον πολύ αργά.
Μόνο μια Εθνικιστική κυβέρνηση, μόνο μια κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών μπορεί να σπάσει το απόστημα της λαθρομετανάστευσης εξοστρακίζοντας συγχρόνως από την πολιτική ζωή της Χώρας μας τους αρουραίους του κοινοβουλίου που με την ανικανότητα, την αδιαφορία και τον δωσιλογισμό τους συντηρούν και ενδυναμώνουν την ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών, με απώτερο σκοπό  βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, τον αφανισμό του Ελληνισμού.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών