Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Υπερκέρδη για τους διεθνείς τοκογλύφους από την κρίση

Η Ελληνική, αλλά και γενικότερα η ευρωπαϊκή κρίση, φαίνεται ότι αποδίδει υπερκέρδη στους διεθνείς τοκογλύφους που κρύβονται πίσω από τις δυνάμεις της τρόικας. Όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle τα κέρδη που αποκόμισε η ιδιωτική Deutsche Bank από την εκμετάλλευση της κρίσης ανήλθαν σε 40,9 δισ. ευρώ. Αυτά τα κέρδη προήλθαν από τον καταποντισμό των ομολόγων των κρατών που μπήκαν υπό την εποπτεία της τρόικας και υπέστησαν την καταστροφική πολιτική λιτότητας της. Με αυτό τον τρόπο τα γερμανικά ομόλογα, αλλά και τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού που εξασφάλισε η Deutsche Bank οδήγησαν στα προαναφερθέντα υπερκέρδη.
Με αυτό τον τρόπο οι....
Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν άμεσα και έμμεσα τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων που από την μία κερδοσκοπούν και εισπράττουν αφειδώς χρήμα, διαλύοντας την Ελληνική Οικονομία και φτωχοποιώντας τους Έλληνες και από την άλλη ποντάρουν στην προδιαγεγραμμένη αποτυχία του προγράμματος, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερο.
Μία επιφανειακή μελέτη στο ποιοι κρύβονται πίσω από την Deutsche Bank φανερώνει κάποια πολύ γνωστά ονόματα, που προκαλούν. Η Goldman Sachs που έχει διατελέσει, σύμφωνα με το Reuters, σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους βρίσκεται στην λίστα των μετόχων της συγκεκριμένης τράπεζας. Το ίδιο συμβαίνει με την Black Rock, την HSBC της λίστας Λαγκάρντ και πάρα πολλά άλλα διαπλεκόμενα funds και εταιρίες, που αυτή την περίοδο αγοράζουν μανιωδώς μετοχές της Deutsche Bank.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι συγκεκριμένοι «οίκοι», ιουδαϊκών συμφερόντων, όπως η Goldman Sachs, παίζουν ένα διπλό κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας, με την αγαστή συνεργασία των πολιτικών. Έτσι επιβάλλουν μία αδιέξοδη πολιτική που έχει κέρδη μοναχά για αυτούς που θα εισπράξουν τα τοκοχρεολύσια τους και παραλλήλως κερδοσκοπούν ποντάροντας σε μία κατάρρευση των ομολόγων που έχουν οι ίδιοι προκαλέσει.
Καθίσταται σαφές, οπότε, ότι ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί να πληρώνει τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων. Επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, για έξοδο από την κρίση.
Καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παράνομου χρέους η μόνη διέξοδος για την Ελληνική Οικονομία
Το Μνημόνιο απεδείχθη περίτρανα καταστροφικό, προκάλεσε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, επέφερε δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας (το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.) και εκτίναξη των χρεών σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα (180% του ΑΕΠ για το 2013 σύμφωνα με τις πλέον ευνοϊκές προβλέψεις). Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με την αριστερά που για ψηφοθηρικούς λόγους χρησιμοποιεί πλέον την μνημονιακή ορολογία περί… «επαναδιαπραγματεύσεως».
Το κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα είναι ολέθριο για την παγκόσμια οικονομία.  Στο επερχόμενο ντόμινο  θα ακολουθούσε άμεσα η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία, ενώ η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα άγγιζε τα 17 τρισεκατομμύρια ευρώ ως το 2020 και ολόκληρος ο πλανήτης θα βυθιζόταν σε ύφεση. Η απειλή της βίαιης αποπομπής της χώρας μας από το ευρώ λοιπόν είναι ανύπαρκτη, καθώς οι συνέπειές της είναι μη διαχειρίσιμες από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα. Αυτό παραδέχονται όλοι οι τοκογλύφοι «εταίροι» μας, με πιο σημαντικές τις δηλώσεις του γερμανού υπουργού οικονομικών Σόιμπλε, που αναφέρει ρητά ότι: «αν πέσει η Ελλάδα, πέφτει και η Γερμανία». Το παραπάνω γεγονός είναι ένα τεράστιο όπλο για την ελληνική πλευρά, που μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να χρησιμοποιήσει.
Η Χρυσή Αυγή προτείνει άμεση καταγγελία του Μνημονίου, απαλλαγή της οικονομίας μας από τις θλιβερές του επιπτώσεις και συνολική διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί ακόμη και κράτη «μπανανίες» της Λατινικής Αμερικής, όπως ο Ισημερινός. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uperkerdh-gia-tous-diethneis-tokoglufous-apo-thn-krish#.UhH6jtKSKxA#ixzz2cPbFUZf2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών