Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

«ΕΡΕΥΝΑ» ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH: ΑΙΦΝΗΣ, ΤΟ 41% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ÁÈÇÍÁ-Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíô. ÓáìáñÜò óõíáíôÜôáé ìå ôïõò ðåñéöåñåéÜñ÷åò ôçò ÷þñáò.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Πανελλαδική έρευνα της Kάπα Research, που έγινε μεταξύ 9 και 13 Αυγούστου, σε δείγμα 857 ατόμων, παρουσιάζει σήμερα το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με θέμα τις συμμαχίες που πρέπει να αναπτύξει η Ελλάδα.
Έτσι, στο ερώτημα «με ποιες χώρες πιστεύετε ότι συμφέρει περισσότερο την Ελλάδα να αναπτύξει στενότερες σχέσεις στην παρούσα πολιτικό-οικονομική συγκυρία», το 48,2% απαντά με την Ρωσσία, το 45,9% με την Κίνα, το 40,7% με τις ΗΠΑ, το 11,6% με την Γερμανία και το 10,4% με την Γαλλία.
Το αντίστοιχο ποσοστό των.....
«φιλοαμερικανών» το 2010, ήταν σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, μόλις 12,2%
Επίσης, οι θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες για τον Μπαράκ Ομπάμα είναι στο 66,8%, έναντι 25,5% που δηλώνει αρνητική  ή μάλλον αρνητική άποψη.
Τα ποσοστά των ερωτηθέντων που έχουν θετική γνώμη για τα αμερικανικά πανεπιστήμια  είναι 88,6%, για τα αμερικανικά προϊόντα-τεχνολογία 85,6%, για τις ΗΠΑ ως τουριστικό προορισμό 72,5% και για τον αμερικανικό λαό 61,3%.
Τέλος, στο ερώτημα για το αν το ταξίδι του (φον) Αντωνάκη στην Αμέρικα ήταν επιτυχημένο, το 43,1% δηλώνει «ναι» και «μάλλον ναι», έναντι 40,3% που δηλώνει «όχι» και «μάλλον όχι».
Πρόκειται για μια πολύ βολική έρευνα για όλους όσους θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας (τσιπρο- καμμένο-σαμαράδες…), για να είναι και αληθινή!
ÁÈÇÍÁ-Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíô. ÓáìáñÜò óõíáíôÜôáé ìå ôïõò ðåñéöåñåéÜñ÷åò ôçò ÷þñáò.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ) 

Εθνικισμός.Net
About these ads

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙ ΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ,ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ Η ΕΛΕΕΙ ΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι
    Ξερουμε το αλλο με το ολοκαυτωμα.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών