Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Τρέμουν στην ΝΔ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Γελάνε με τον Σύριζα


Ένα εξόχως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη, πατέρα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Ψυχάρη, «Το Βήμα». Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Άρης Ραβανός, όμως, η ακρίβεια με την οποία περιγράφονται τα εσωτερικά της ΝΔ, δείχνει ότι έχει υπάρξει εκ των έσω πληροφόρηση, δεδομένης μάλιστα της σχέσης που έχει ο εκδότης της εφημερίδας με την ΝΔ.
Το ρεπορτάζ αναλύει τις σκέψεις και την στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στο εγγύς μέλλον με τον βασικό στόχο να είναι «η επιστροφή στη ΝΔ των δεξιών ψηφοφόρων από τα ασθενή στρώματα, αλλά και τη μεσαία τάξη, που βρήκαν στέγη στη Χρυσή Αυγή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ.
Τρέμει το μνημόνιο και οι....
υποτακτικοί της τρόικας με την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέτωπα. Ο μοναδικός φόβος του καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό σκηνικό της χώρας έχει αρχίσει και αποκαλύπτεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται αργά, αλλά σταθερά σε νέο ΠΑΣΟΚ και η επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται. Αναφέρει σχετικώς το ρεπορτάζ:
«Δεν είναι στο επίκεντρο της ανάλυσης τους ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θεωρούν εύκολο αντίπαλο, ενώ εσχάτως - μετά και τη συνέντευξη του κ. Ι. Δραγασάκη στο «Βήμα» της περασμένης Κυριακής - θεωρούν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, αργά αλλά σταθερά ρίχνει νερό στο μνημονιακό κρασί της, αλλά ρότα προς μια μορφή κόμματος με πιο σοσιαλδημοκρατικά χαρακτηριστικά».
Έτσι στην ΝΔ έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο μία πολιτική δύναμη αντιστέκεται στα σχέδια της τρόικας για ξεπούλημα της Ελλάδας και φτωχοποίηση των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή. Με μπροστάρη τον κομμουνιστή σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, αυτόν που προέτρεπε τον κόσμο να βάλει τα λεφτά του στο χρηματιστήριο, απεργάζονται  «μία πιο επιθετική πολιτική στο πλαίσιο της στρατηγικής έντασης, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τον πολιτικό επαναπατρισμό των δεξιών ψηφοφόρων».
Αυτό που θέλει η μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι αφέντες τους στην τρόικα, είναι να βγει η Χρυσή Αυγή  από την μέση, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους. Οι μεθοδεύσεις τους θα πέσουν στο κενό! Ο Λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και βλέπει πλέον πέρα από τα προσωπεία τους πολιτικούς απατεώνες του κατεστημένου. Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω!

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπρος ΜΑΛΑΚΑ μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι στην ΓΥΑΡΟ και παλι!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών