Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Κάποιοι λευκοί στην Αμερική ξυπνούν και αγωνίζονται εναντίον της "αντι-λευκής" προπαγάνδας...

Ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται παγκοσμίως είναι αυτός εναντίον της λευκής φυλής από τον κηλιδωτή, αιμοδιψή, γαμψομύτη...

Αλλά αφού οι αποχαυνωμένοι αμερικάνοι μπορούν να ξυπνήσουν είναι βέβαιο ότι η κοιτίδα του πολιτισμού (Ευρώπη) θα αναστηθεί από την πνευματική σκλαβιά και θα συντρίψει τον σιωνιστή δυνάστη της.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...


υ.γ. Ήδη στο youtube κρίθηκε "ακατάλληλο"!!!

7 σχόλια:

  1. Το σχεδιο ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ της Ευρώπης δεν ειναι καινούργιο, απλα σήμερα ζουμε τα τελικα και πλέον θρασεία στάδια εφαρμογής του απο τον αιωνιο εχθρό της ανθρωποτητας.
    Τα ανθρωποειδη που ως καλοι πίθηκοι ακούνε και πράττουν οτι τους λεει το ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΙ προφανώς και δεν εχουν αναρωτηθεί ποτε για το μέγεθος της Γης και κατ' αντιστοιχία τα ποσοστά πληθυσμού της λευκης φυλης παγκοσμίως σε σχεση με ολες τις αλλες, δεν εχουν διανοηθεί ποτε να αναρωτηθούν το γιατί και το πως οι ορδες των αλλοφύλων εισβολέων απο ολες τις ηπείρους και τις χωρες του πλανήτη ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ παντα και ΜΟΝΟΝ χωρες οι οποίες εχουν δομηθεί απο τον Λευκο ανθρωπο, θεωρώντας ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι η ελάχιστη μειοψηφία της λευκής φυλης και το ελάχιστο ποσοστό γης που της αντιστοιχεί παγκοσμίως πλεον θα πρέπει και οφείλει μαλιστα να θρεψει όλους τους Ασιατο-Αφρικανους και το πληθυσμιακό τους πλεόνασμα, διοτι ετσι αποφάσισε ο εβραιομπολσεβικος των μίντια και τα λοιπα ερπετά του ειδους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλιάδες Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντέζοι ταξιδεύουν στην Ινδονησία για να πλεύσουν κατόπιν προς Αυστραλία για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο υπό την ιδιότητα του « πρόσφυγος».
      Γιατί δεν ζητούν άσυλο στην Ινδία, Βιρμανία, Ταϋλάνδη Ινδονησία απ΄όπου διέρχονται;
      Η απάντηση εύκολη, εισβάλλουν σε κράτη Λευκών για να προσποριστούν τον πλούτο που παράγουν.
      Το πρόβλημα έχει αφετηρία την ιλιγγιώδη αύξηση του πληθυσμού των κατωτέρων φυλών της αφρασίας και των εγχρώμων της λατινικής Αμερικής.

      Αλκμάν Μάκαρ

      Διαγραφή
    2. Να συμπληρώσω πως δεν ζητούν άσυλο σε παραδοσιακά προοδευμένα κράτη όπως η Ιαπωνία: Οι Ιάπωνες θεωρούν τους αράπηδες ή τους μουσουλμάνους πολιτισμικά ανένταχτους και δεν τους δέχονται ούτε ως τουρίστες. Επίσης, η αστυνομία έχει το δικαίωμα να σταματήσει έναν ξένο στον δρόμο για εξακρίβωση, αλλά απαγορεύεται να το κάνει για έναν Ιάπωνα. Στην Ελλάδα οι υπάνθρωποι έχουν διπλάσια δικαιώματα και ευκολίες απο έναν Έλληνα. Γιατί άραγε;

      Στέλιος

      Διαγραφή
    3. Και δεν ειναι μόνον ο πλούτος οπως εύστοχα αναφέρεις, ειναι και αλλοι πολιτικοί κυρίως παράγοντες οι οποίοι ευνοούν την αθρόα εισροη ορδών της Ασιας και της Αφρικης στις χώρες που εχουν δημιουργηθεί απο λευκούς, ειναι γνωστός φυσικός νόμος ο οποίος καθορίζει την πορεία ενος οιουδήποτε ρεύματος μέσω του δρόμου ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
      Γιατι άλλωστε δεν εισρέουν στην Κινα αυτες οι ορδές με την πιο ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ οικονομία του Πλανήτη γιατί οχι στις πάμπλουτες πετρέλαιο παραγωγές χώρες της μέσης ανατολής οπως η Σαουδική ΑΡΑΒΙΑ; Διότι εκει πρώτον οι εγκληματίες εκτελούνται, οι συνθήκες ζωης δεν είναι ο παράδεισος ασυδοσίας και παραβατικοτητας που επιτρέπουν τα εγχώρια (εντός των λευκών χωρών) εγκληματικά και εβραιοκρατουμενα καθεστώτα, διοτι εαν περάσουν τυχόν τα συνορα σίγουρα εντος των συνόρων αυτων των χωρών καποια στιγμή θα εξαφανιστούν τα ίχνη τους και τέλος διοτι πολύ απλα ευνοείται η εισβολή τους εντός των Λευκων εθνών, ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΤΑΙ διαιωνίζεται και καλλιεργείται απο τους εβραιοβλητους καθεστωτικους καπιταλομπολσεβικους επικυρίαρχους εγκληματίες που εχουν αναλάβει εργολαβικά την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του λευκού ανθρώπου.
      Ας επιχειρούσαν οι Πακιστανοι για παράδειγμα να περάσουν τα σύνορα της κομμουνιστικής ΚΙΝΑΣ με τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ πληθυσμού τα οποία της επιτρέπουν να μην ανησυχεί για βιολογική εξαφανιση...

      Ειναι καθήκον μας να διαπαιδαγωγήσουμε την νεα γενια μας με ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ετσι ώστε να ειναι σε θέση και να προστατέψει τον εαυτό της αλλα και να δει την "φιλανθρωπία" ως ΕΧΕΙ, ήτοι ως ενα σχέδιο μαζικής και περιορισμένης εντος των λευκών εθνικων συνόρων μεθόδευσης εθνοφυλετικης εξαφάνισης του ΑΡΙΟΥ και δη του Ελληνος ανθρώπου.

      Διαγραφή
    4. Ρε σεις, πετάχτηκε η νεοναζιστική πορδή ο Joachimpeiper! Το κλανίδι που δεν τολμά ούτε να κυκλοφορήσει δημοσίως με την επίσημη ενδυμασία της μπουρδελο-οργάνωσής τους...

      Διαγραφή
    5. 1.28 πετάχτηκε το τραβέλι να πει τη μαλακία του.Ισα μωρή καρλότα!

      Διαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι απλά :

    Η λέξη "αντιρατσιστής" σημαίνει "αντι-λευκός".

    Οι προοδευτικοί "αντιρατσιστές" ουρλιάζουν : η Αφρική στους Αφρικανούς, η Ασία στους Ασιάτες, η Ευρώπη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

    Η Λευκή Ευρωπα'ι'κή Φυλή θα εξαφανιστεί εντός του 21ου αιώνα εάν συνεχιστεί ο δημογραφικός της μαρασμός με την υπογεννητικότητα, τις εκτρώσεις και τις επιμειξίες με τα εκατομμύρια Αφροασιατών εισβολέων.

    Αυτό είναι ο Ορισμός της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ μιας ολόκληρης Φυλής.

    Είμαστε Ρατσιστές διότι θέλουμε να επιβιώσουμε.

    Επαναλαμβάνω : "αντιρατσιστής" = αντι-λευκός, ο προδότης που μισεί την Φυλή του.

    Και η μοίρα των προδοτών είναι μία : ΘΑΝΑΤΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών