Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Μεσσηνία: Συμμορίες ρομά ξυλοκοπούν κατοίκους - Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει έλεγαν!


Ανύπαρκτο το κράτος για ακόμη μια φορά - Οι Έλληνες κάτοικοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω από τα σπίτια τους

Έκρυθμη παρέμενε η κατάσταση στον ‘Αρι, μετά τον ξυλοδαρμό 19χρονου χωριανού από ρομά. Ο νεαρός συνόδευε μια φίλη του, δύο ρομά την πείραξαν και τα αίματα άναψαν. Στη συνέχεια μαζεύτηκαν περίπου 20 ρομά και επιτέθηκαν στο νεαρό. Συγγενείς του νεαρού είδαν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τι έγινε και έτρεξαν σε βοήθεια ενώ....
ξεσηκώθηκαν και συγχωριανοί του που κατάφεραν να τον σώσουν από τα χέρια των ρομά. Οι ρομά χτυπούσαν το νεαρό με κλοτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα. Λίγο νωρίτερα ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση, είχε κηδέψει τη γιαγιά του και για να μην αναστατωθούν οι γονείς του, συγγενείς του τον έπλυναν και τον φρόντισαν μέχρι να πάει να τον πάρει ασθενοφόρο.
Τα αίματα άναψαν περισσότερο όταν ξάδερφος του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε, πήγε να ζητήσει το λόγο στους ρομά. Τότε δύο από αυτούς του επιτέθηκαν φραστικά και ο ένας του χτύπησε το αυτοκίνητο. Εν τω μεταξύ όλο το χωριό ήταν ανάστατο μετά το βίαιο ξυλοδαρμό του νεαρού συντοπίτη τους και όταν έγινε και η φασαρία με τον ξάδερφό του κάπου 100 χωριανοί κατηφόρισαν προς τον καταυλισμό των ρομά. Λίγο αργότερα κατέφτασαν στο χωριό ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, με εντολή να προστατεύσουν την… «ευπαθή» ομάδα (φυσικά!).

Στο χώρο των γεγονότων έφθασαν επίσης ο συναγωνιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης και αντιπροσωπεία συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας. Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Συναγωνιστή και την αντιπροσωπεία για την παρουσία τους και είπαν πως η υπομονή τους έφτασε στα όριά της και πως από δω κι εμπρός δεν πρόκειται να ανεχθούν τέτοιες καταστάσεις…

Κάτοικος αγανακτισμένος που νωρίτερα είχε συμπλακεί με τους ρομά σημείωσε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια" και προειδοποίησε πως "αν δεν κάνει κάτι η Πολιτεία, θα κάνουμε εμείς με πράξεις". Στην τηλεοπτική κάμερα άλλος κάτοικος είπε ότι "μια Χρυσή Αυγή θα μας σώσει" και αμέσως γύρω στους 5 - 6 νεαρούς άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα "Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή". Ο κόσμος τόνιζε ότι δεν πάει άλλο με την παραβατικότητα, το πρωτόγνωρο θράσος και την ατιμωρησία των ρομά.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως η Αστυνομία και η Εισαγγελία τους έχουν παρατήσει στη μοίρα τους και δεν τους προστατεύουν. Όπως καταγγέλλουν, οι κλοπές είναι συχνές και οι ρομά, μικρά παιδιά και έφηβοι, βρίζουν χυδαία και παρενοχλούν όποιον δουν μπροστά τους. Τα σπίτια τους και η περιουσία τους λεηλατούνται από τους ρομά και κανένας δεν αισθάνεται ασφαλής.

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Φιλτατε διαχειρηστα γιατι δεν τα λεμε ολα; το οτι μπηκε ενα κ μονο ατομο δικο μας σε ενα σπιτι γυφτων κ το ενα το αρχιδι του βγηκε με λοστο κ του γαμησε τα πρεκια κ τα εκανε ολα λαμπογιαλο ΜΟΝΟΣ του το τονιζω, ειμαι στον Αρι αυτη την στιγμη κ τα εζησα τα γεγονοτα για να καταλαβουν μερικα πουστρακοαπλυτα οτι δεν παιζουμε τις τσιγκολελετες.
    Αλλα δεν πειραζει απο την μια θα τους ερθει σαν εκπληξη κ θα μας κλασουν μια μαντρα αρχιδια. Μας υποτιμουν κ δεν πρεπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών