Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ" παραδέχεται: "Η ΝΔ ξεκινά πόλεμο με τη Χρυσή Αυγή γιατί αυτή είναι ο πραγματικός αντίπαλος στις εκλογές"

Το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ" με άρθρο του υπό τον τίτλο "Το Μαξίμου ξεκινά 'πόλεμο' στη Χρυσή Αυγή" επιλέγει να ξεκαθαρίσει ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος της εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό που 'σπέρνεται' ως φήμη και αρχίζει να ψιθυρίζεται από ορισμένους δημοσιολόγους γίνεται φανερό με τον πλέον καταφανή τρόπο από τον κύριο πολιτικό συντάκτη του ΒΗΜΑτος, Άρη Ραβανό (ο οποίος αν και αριστερός κάνει το ρεπορτάζ της ΝΔ), στο άρθρο - ρεπορτάζ του που κάνει λόγο για εκτίναξη της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία και τεράστια εκλογική απήχησή της κυρίως στα λαϊκά 'δεξιά' στρώματα.

Μάλιστα ο αρθρογράφος δε διστάζει να....
γράψει πως ο Σαμαράς θα τονίσει ότι είναι επιτακτική πια ανάγκη, εν όψει ενός δύσκολου Φθινοπώρου, οι βουλευτές της ΝΔ να αυξήσουν τη ρητορική τους εναντίον της 'φασιστικής' Χρυσής Αυγής, ώστε να την υπερκεράσουν στη συνείδηση του λαού, που εξοργισμένος από τα φορολογικά βάρη και τη διαφθορά, στρέφεται στο πλευρό της.

Βέβαια ο συντάκτης αγνοεί, σκοπίμως, να αναφερθεί στη "θεωρία των δύο άκρων πια" λειαίνοντας κατά πολύ την προπαγανδιστική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας όλο αυτό το διάστημα και θεωρώντας ουσιαστικά το ΣΥΡΙΖΑ ως ένα ακόμη ουσιαστικό γρανάζι του καθεστώτος που θα έχει ειδικό ρόλο στο μέλλον.

Εν τέλει το άρθρο καταλήγει με την ελπίδα να επιτύχει η πολιτική Σαμαρά και ο "πόλεμος" με τη "φασιστική" Χρυσή Αυγή να κερδηθεί, ώστε στις επόμενες εκλογές να μην υψωθεί ο "Μαίανδρος" έξω από το Κοινοβούλιο.

Πώς μπορεί όμως κάποιος να κερδίσει έναν πόλεμο με στρατό από I 3/4/5 και αστράτευτους, όταν απέναντί του έχει Ειδικοδυναμίτες...;!
Η απάντηση στο ερώτημα ρητορική...

5 σχόλια:

  1. Προβλέπω μετά τίς όποιες εκλογές πόλεμο μεταξύ Ελλήνων και ελληνοφώνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ 1η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΟ ΚΕΠΒ.ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΥ ΔΗΜ.ΨΑΡΡΟΥ.Ε ΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΥ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΗ Σ'ΑΥΤΗ. Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΥΦΥΪΑΣ-ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ"ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ.Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ...ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα πιά είναι αργά για την προδοτική μασονοδεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών