Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή στην Αττική - Να γιατί έκρυψαν την δημοσκόπηση Πανά

 

Ακόμα μια σφυγμομέτρηση, αυτή του αξιόπιστου Έλληνα καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά, ξεμπροστιάζει το σύστημα κι αυτούς που κινούν τα νήματα του βρώμικου πόλεμου λασπολογίας και παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.
 
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση του έγκυρου εκλογολόγου, του μόνου που προσέγγισε με ακρίβεια τα αποτελέσματα των περσινών εκλογικών αναμετρήσεων, ολοκληρώθηκε την παραμονή των παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ενώ ήταν να δημοσιοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, τελικά δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Σήμερα η εφημερίδα Newsbomb δημοσιοποίησε τελικά την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία αφορά τον Νομό Αττικής και διενεργήθηκε με δημοσκοπικά κριτήρια σε σύνολο 1976 ατόμων. Να σημειώσουμε πως τα ποσοστά είναι δίχως αναγωγή. Σε αυτήν τα κόμματα λαμβάνουν:...


Σύριζα 24,4%
Νέα Δημοκρατία 17,5%
Χρυσή Αυγή 11,4%
ΚΚΕ 6,1%
ΑΝΕΛ 5,7%
Πασόκ 4,8%
Δημάρ 3,1%
Αναποφάσιστοι 9,6%

Αρχικά, γίνεται αντιληπτό πως ακόμα και μετά τον ορυμαγδό ψεύδους και λάσπης που ακολούθησε μετά το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, η Χρυσή Αυγή δεν έχασε καθόλου, παραμένοντας τρίτη πολιτική δύναμη. Επιπλέον, η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 20% (Αναποφάσιστοι 9,6%, Λευκό 5,4%, Δεν απαντώ 3,6%). Αν γίνει αναγωγή λοιπόν στην αδιευκρίνιστη ψήφο, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ξεπερνά το 14%.

Είναι ευνόητο λοιπόν γιατί η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν παρουσιάστηκε στα κανάλια, αφού καταρρίπτει με πάταγο τα μυθεύματα του συστήματος. Σύντομα που θα λάμψει η Αλήθεια, οι σχεδιαστές της μηχανορραφίας κατά της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν υπόλογοι ενώπιον του Λαού και της Δικαιοσύνης.

πηγή

8 σχόλια:

  1. Νεο ΠΕΟΣ για το κλεφτοσυστημα ... Ο Πρετεντερης θα τραβαει τα μαλλια του ( η τα βυζια του, δεν ειμαι σιγουρος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα οι δημοσκοπησεις ξεσκισαν τους "δημοκρατες".. Γι αυτο φτιαχνουν και νεους "μαρτυρες" ... Ρε, μαλακες, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ... Μην το κουραζετε....Ηρωοποιησατε απο μαλακια, την Χ.Α. στα ματια πολυ κοσμου, που σιχαινεται το στησιμο και την αδικια... Και σας γυριζει μπουμεραγκ...Σε λιγο θα γινει καταρρακτης να σας πνιξει...Και αρχιζετε να το φοβαστε ολοι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σε ρωτησω κατι 11.32 ? θεωρεις πολυ κοσμο το 14% και μαλιστα στην αττικη ,?

      Διαγραφή
  3. Οι "προοδευτικοι" της πουτσας σημερα, εχουν λυσσαξει...Κλεισανε δυο εβδομαδες διωξης των Εθνικιστων, και παιρνουν δημοσκοπικο πουλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 39% ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ
    http://www.stoxos.gr/2013/10/ektakto-39.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχουμε πει και εδώ πολλές φορές ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να αξιολογούνται με επιφύλαξη. Όμως, όταν οι πληρωμένες από την άλλη πλευρά δημοσκοπήσεις δίνουν τέτοια ποσοστά στη ΧΑ, μπορούμε άνετα να φανταστούμε ποιά είναι τα αληθινά της ποσοστά.
    Μετά είναι και το γνωστό πρόβλημα ότι οι ερωτώμενοι ΔΕΝ απαντούν, ειδικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Άρα το δείγμα είναι μεροληπτικό και τα αποτελέσματα προφανώς υποεκτιμούν τα σωστά ποσοστά της ΧΑ.
    Από όλα αυτά συνάγεται ότι όχι μόνον δεν έχασε υποστηρικτές η ΧΑ, αλλά κέρδισε Έλληνες αφυπνισμένους πλέον από την κατάφωρη αδικία αλλά και την γιγαντιαία προπαγάνδα των ΜΜΕ που είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν Έλληνες που δεν είναι ενεργοί στα πολιτικά, δεν ψηφίζουν και δεν ενδιαφέρονται, ίσως γιατί είναι απογοητευτμένοι με το όλο σάπιο σύστημα της πολιτικής. Όμως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, και να μην ήθελαν, έμαθαν τι είναι η Χρυσή Αυγή. Και το πιο πιθανό είναι να το έψαξαν το θέμα μέσω διαδικτύου. Και εκεί, δεν χωρούν τα ψέματα και η λάσπη του κάθε δημοσιοκάφρου, γιατί η άποψη της ΧΑ μπορεί να ακουστεί αν κάποιος θέλει να ακούσει και την άλλη πλευρά.

      Διαγραφή
    2. Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις (Να μην κρίνεις προτού ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών)
      Πλάτων

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών