Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή... Αντέχει η σημαία μας στο ανελέητο σφυροκόπημα

1234435_220709154761208_292877989_n
ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!!!

ΠΕΦΤΕΙ Η Ν.Δ. – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Προβάδισμα 2,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΑ  δίνει νέα δημοσκόπηση  της εταιρείας Palmos Analysisη οποία διεξήχθη από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.
Η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί με...
την θεωρία των δύο άκρων, ενώ στην ερώτηση «εάν είχαμε βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ  20,9%
ΝΔ  18,3%

Χρυσή Αυγή 7,3%

ΚΚΕ 4,4%
ΠΑΣΟΚ 4,1%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,7%
ΔΗΜΑΡ 2%
Αναποφάσιστοι 14,6%
Λευκό / Άκυρο 6,4%
Δεν θα ψηφίσω 9,2%
Όσο για το ΥΨΗΛΟ ποσοστό των αναποφάσιστων, έχουμε πει! Μεγάλο ποσοστό μας που ΔΕΝ κατάφερε να απορροφήσει η Ν.Δ. όπως ευελπιστούσε ΚΡΎΒΕΤΑΙ… Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ! Αλλά στην κάλπη θα εκφραστεί δυνατά!
ethnikismos.net

4 σχόλια:

  1. Για δειτε, φιλοι, τι εβγαλε η δημοσκοπηση του "Τρομακτικου", οπου ΔΕΝ μπορουσε κανεις να διπλοψηφησει.. 14,4 % Χ.Α. με ανοδικες τασεις τις τελευταιες μερες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδαμε αυτή.. Είδαμε και την άλλη στο tromaktiko (http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/tromaktiko.html) EKEI όπου ο κόσμος τοποθετείται πιο ελεύθερα αφού στις άλλες που τον καλούνε στο τηλέφωνο ΑΡΑ ξέρουν τα στοιχεία του και εν μέσω ΠΑΓΚΟΜΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΥ φοβάται να πει ξεκάθαρα τι θέλει, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ για την απέκρυψαν με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ σε πρόσωπα και τηλεπτικό σταθμό extra αυτή του Πάνα η οποία ήταν να δημοσιοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα αλλά μάθαμε γι'΄αυτή ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ :http://www.zougla.gr/blog/article/796319
    ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ από την περασμένη Παρασκευή, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ στο Mega άλλαξαν την εκπομπή της πρετεντέρως για το βράδυ της Δευτέρας προαναγγέλοντας δημοσκόπηση η οποία ΒΕΒΑΙΑ δεν είχε παραγγελθεί ΠΟΤΕ πριν το βράδυ της Πέμπτης.. Για να γίνει μια δημοσκόπηση κατά παραγγελία καθώς κοστίζει αρκετά (για αυτά φαίνεται να έχει λεφτά το... mega;;) χρειάζεται μια προεργασία περίπου μιας βδομαδας.. Ο Πάνας (καλή του ώρα εκεί που τον λαχτάρησαν και τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ τον άνθρωπο) τις κάνει σε Πανελλήνια κλίμακα τόσο περίπου.. Στο κανάλι του Μπόμπολα (αλήθεια αυτός και η οικογένειά του τι γίνεται, είναι ακόμη στη λίστα Λανκάρ ή μήπως χάθηκαν τα χαρτιά;;) έσπευσαν να"φτιάξουν" μια "καλή" που θα την παίζουν ΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα κανάλια της digea (ακόμη και η Δημόσια Τηλεόραση την οποία πληρώνουν ΚΑΙ οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αλλά ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ κατ' εντολή Σαμαρά - Κεδίκογλου και Καψή) για να πονηγυρίζουν ΟΟΟΛΟΙ οι Δημοκράτες απόψε.. Για τόσο μπουρδελοκαταστάσεις ΜΙΛΑΜΕ!!! Φουκαριάρα Ελλάδα σε τι ΧΟΥΝΤΑ έμπλεξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λετε να πεσει κλαμα στο μεγαλο τσοντοκαναλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σε νοιάζει φίλε..
      Nicelodeon και Μπομπ Σφουγγαράκης ολημερίς
      από ΤV.
      Και άσε το σκυλολοϊ της ΚΝΕ και της ΠΣΚ των 70s και 80s
      να μαλλιοτραβιέται στο Mega και αλλαχού ..

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών