Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Βρήκαμε τον μυστικό χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής...

Διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ" ανάμεσα στα πολλά και άλλα ευφάνταστα περί χρηματοδότησης και οικονομικής στήριξης της Χρυσής Αυγής:

"Οι Αρχές, πάντως, αναμένεται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και προς τον εντοπισμό του «μυστικού χρηματοδότη» του κόμματος για τον οποίο έχουν ακουστεί αρκετές φήμες, ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να μπορούν να δέσουν κάποιο πρόσωπο με την υπόθεση."

Σας τον αποκαλύπτουμε στην παρακάτω φωτογραφία:


Ε, ναι λοιπόν το παραδεχόμαστε..
Από τα 600 δις ο Σώρρας μας έχει παραχωρήσει περίπου το 1/10 για σώσουμε την Ελλάδα.




5 σχόλια:

  1. Όχι! Δεν είναι αυτός ο μυστικός χρηματοδότης! Είναι η Τσέλση που μάζεψε χρήματα, πίπα-πίπα από τους πακιστανούς και τα δώρησε στο κόμμα. Έγκυρες πηγές όμως της εφημερίδας Ζέχνος αμφισβητούν την είδηση, διότι λένε ότι η Τσέλση όχι μόνον δεν πληρώνεται από τους πακιστανούς, αλλά τους πληρώνει κιόλας. Βεβαίως αυτές γνωρίζουν καλύτερα καθώς είναι παλιές στην πιάτσα του κέντρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνήσιο σκατό από τον υπόνομο των Εξαρχείων. Περνάει κατευθείαν μέσα από τον οχετό της ΕΥΠ Δένδια και το βοθρόλυμμα χύνεται στον παρακρατικό βούρκο του μηνιάτικου της Λ. Συγγρού. Συνέχισε έτσι, αντιεξουσιαστικό" βοθρόλυμμα, και καλές πληρωμές από την ΕΥΠ Δένδια και στοών Κέρκυρας....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών