Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Αγιασμός στην αντισυνταγματική βουλή των 297 - Λύσσαξαν τα ανδρείκελα του συστήματος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο αγώνας ενάντια στη δικτατορία των διεφθαρμένων συνεχίζεται ακάθεκτος. Οι σημαίες ψηλά!

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στον σημερινό αγιασμό στην βουλή χωρίς τον Αρχηγό και τους 2 προφυλακισμένους βουλευτές μας. Η ήπια παρουσία μας και η ηρεμία μας έκαναν τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου να λυσσάξουν.

Ονειρεύονταν έκτροπα και επεισόδια για να έχουν υλικό να μας υβρίζουν τα κανάλια της διαπλοκής. Δεν τους κάναμε την χάρη... πολύ θα ήθελαν να...
είμαστε όλοι στην φυλακή και να απουσιάζει η φωνή της Αλήθειας και του λαού από το κοινοβούλιο των σκανδάλων και της διαφθοράς. Δεν είναι τυχαίο πως οι εκπρόσωποι της μίζας και της siemens έκαναν δηλώσεις σε πηγαδάκια και μας χαρακτήριζαν... "αρσακειάδες".

Μέχρι και η Ντόρα Μητσοτάκη τόλμησε να ξεστομίσει ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής. Γνωστή η ιστορία της κυρίας, συμμαθήτριας του Χριστοφοράκου, που ο σύζυγός της ξέχασε να δηλώσει το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Γράφει σχετικά με την σημερινή τελετή το έγκυρο defencenet.gr:

Τελέστηκε στην ολομέλεια της βουλής ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, στον οποίο χοροστάτησε ο μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ συνοδευόμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου. Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου που στην φυλακή βρίσκονται εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου και απουσιάζουν από τον Αγιασμό, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά. Κανονικά θα έπρεπε, βάσει τους Συντάγματος να είναι παρόντες και εν συνεχεία να επιστρέψουν στην φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως ενημέρωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ορθόδοξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών. Τα θεωρεία της Βουλής είναι κατάμεστα όχι μόνον από συγγενείς βουλευτών, αλλά και από πολλούς δημοσιογράφους ξένων Μέσων Ενημέρωσης με το ενδιαφέρον τους να εστιάζεται στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στα έδρανα βρέθηκαν τα 15 από τα 18 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου, καθώς ο Αρχηγός, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός βρίσκονται σε καθεστώς προσωρινής κράτησης στις φυλακές. Από τον αγιασμό απουσιάζουν δεκάδες βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Η ΝΤΟΡΑ γιατι δεν λεει κοτα λιρατη και τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο, αυτή είναι η σωστή τακτική.

    Όσο μας βλέπουν ήρεμους και ψύχραιμους, τόσο λυσσάνε οι "δημοκράτες".

    Αφήστε τους να λυσσάνε. Εμείς σταθεροί στη γραμμή μας.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re sis ta andrikela oi dimosiografoi kanoyne oiperories kata tis xrisis aygis
    gia na spilonoyne ores ti einai ayta pios toys pisteyoi se pion apeyuinontai oinai treli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω τι περίμεναν όλοι αυτοί να κάνουν οι βουλευτές της ΧΑ, ο οποίοι είναι αξιοπρεπείς και κόσμιοι όπως πάντα. Αν η σπορά του αποστάτη τους ήθελε αλλιώς, είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών