Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Απελπισία στον ALPHA γιατί η Χρυσή είναι και παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη...




ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 22,7% έναντι 22,5 % του ΣΥΡΙΖΑ (τα ποσοστά με κόκκινο χρώμα είναι του περασμένου Μαίου). Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με 7,1% παρότι τα ποσοστά της είναι μειωμένα σε σχέση με τον Μάιο. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2% , το ΚΚΕ με 4,9% και η ΔΗΜΑΡ με 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 15,2%.

Δείτε και το βίντεο

14 σχόλια:

  1. Ειναι αστειοι και στις (παρ-)ερμηνειες που δινουν στην δημοσκοπηση.....Το οτι δεν μπορουν να κατεβασουν σημαντικα την Χ.Α. ,και οτι αυξανει ραγδαια η"αδιευκρινιστη ψηφος", το κανουν γαργαρα...Βεβαια σε αλλο σημειο που δεν υπαρχει στο βιντεακι αυτο, εκφραζουν τον "εντονο προβληματισμο" τους για την αντοχη της Χ.Α...."Προβληματισμος" σκετος, η και λιγος φοβος ? Ολα εδω πληρωνονται και θα πληρωθουν !..Το διαβλεπουν πια, και το φοβουνται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογική της αδιευκρίνιστης ψήφου δεν υπάρχει και να σου εξηγήσω γιατί,
      είτε όταν σε ρωτάνε θα απαντήσεις για παράδειγμα απαντάς ψηφίζω Λεβέντη και σε βάζουν εκεί (άρα παει η ψήφος σου στο άλλα κόμματα) είτε απαντάς δεν ξέρω/δεν απαντώ και σε κατατάσουν εκεί.
      Η ερώτηση που οδηγεί στην αδιευκρίνιστη ψήφο δεν υπάρχει, δηλαδή είναι χωρίς λογική.
      Γιατί αν σε ρωτάνε τι θα ψηφίσεις και απαντάς ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ πάει η απάντηση σου κατευθείαν στο δεν ξέρω δεν απαντώ.
      Με λίγα λόγια, το ποσοστό της "αδιευκρίνιστης" είναι συνολικά το μαγειρεμένο απο τα ποσοστά της ΧΑ,
      επειδή μοιράζουν και κάποια ποσοστά γύρω γύρω σε άλλα κόμματα στο τέλος μένει ένα μεγάλο ποσοστό που κάπου πρέπει να "κρυφτεί" ώστε να έχει μια επίφαση λογικής η δημοσκόπηση.
      Μη ξεχνάμε οτι κύριος λόγος που γίνεται είναι να μετρηθούν τα ποσοστά της ΧΑ στην κοινωνία και να παρουσιαστεί μετά ελειπής με κάποιο νούμερο που θα δείχνει πτώση.
      Άρα, το σύνολο του ποσοστού ΧΑ και αδιευκρίνιστης είναι ένα και το αυτό, συν κάποιο ποσοστό απο το δεν απαντώ (εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ).
      Και είναι αυτά τα θηριώδη ποσοστά που θα οδηγήσουν το σύστημα και σε νέα λάθη, ίσως ακόμα και με κάθετες απογορεύσεις και διωγμούς, πρέπει να είμαστε οργανωμένοι για όλα.
      Βάλε με το μυαλό σου λοιπόν τι γίνεται.

      Διαγραφή
  2. Την ''βομβαρδίζουν'' από το πρωί μέχρι το βράδυ την σφυροκοπούν ανελέητα 24 ώρες το 24άωρο,και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάσουν κι'άλλο το ποσοσοστό της Χρυσής Αυγής.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,με αυτά που κάνουν εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον εξαθλιωμένο από το φασιστικό - ναζιστικό μνημόνιο Ελληνικό Λαό που θα βγάλει σύντομα την Χρυσή Αυγή αυτοδύναμη κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ , ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λε ρε μεγάλε ;; 9 εκατομμύρια αριστεροί Έλληνες ;;

      Δηλαδή η αριστερά στην Ελλάδα είναι στο 90% ;; Ούτε στην ΕΣΣΔ δεν γινόταν αυτό !!

      Πάντως παραδέχεσαι κι εσύ ότι οι Χρυσαυγίτες είμαστε 1 εκατομμύριο....Κάτι είναι κι αυτό για έναν ΗΛΙΘΙΟ σαν εσένα ...

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 9.000.000. ..............
      Ού χά χα χα χα χα χα ...............

      Διαγραφή
    3. 11:53 π.μ. Τραβελε, αυτοκτονα !! Θα ανακουφιστεις ....

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

      Διαγραφή
    5. Ρε τραβελομουτρο, εκτος απο τους Εθνικιστες, και μερικοι απο τον Συριζα, το ΚΚΕ, το Πασοκ, ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ , συμφωνα με τα λογια τους !!

      Διαγραφή
    6. Ψυχοπαθή τράβελε πάρε τα φαρμακάκια σου και άσε το τρολλάρισμα κακομοίρη!!!

      Διαγραφή
  4. Έλα παιδιά, ούτε μια δημοσκόπηση δεν μπορούν να μαγειρέψουν, δείτε τις δύο πρώτες πίτες και θα καταλάβετε πολλά.
    Πρέπει να έχει τεράστιο ποσοστο, η ΧΑ και απλά το σκουπίζουν κάτω απο το χαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν εκεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου έβγαινε στον αέρο η δημοσκόπηση Πανά με 15% πανελληνίος τη Χρυσή Αυγή εν μέσω ΓΑΔΑ, Ευελπίδων και Κορυδαλλού θα πάθαινε το ΣΥΣΤΗΜΑ τη μεγαλύτερη ήττα.. Τότε όμως ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕ από την Κυβέρνηση και το κανάλι EXTRA (τα ανταλλάγματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολυσύνθετα) όπως και οι δημοσιογράφοι του Άκης παυλόπουλος (ήδη έχει εκπομπή στο Real fm του Χατζηνικολάου και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ του ετοιμάζουν) ενώ ακόμη και ο Χιος που έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ το πολυδιαφημισμένο και ως αντιμνημονιακό ¨Μακελειό 4" βρέθηκε στην εφημερίδα newsbomb με πρώτο θέμα άλλη μια σπίλωση του Κασιδιάρη παρουσιάζοντάς τον ως "αρματωλό στα βουνά".. Εντυπωσιακή ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ στάση έχουμε και στο site makeleio.gr με τις ΚΥΒΙΣΘΥΣΕΙΣ να είναι πλέον ευδιάκριτες σε βαθμό που νομιζεις πως ανοίγεις κάποιο από τα site των ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ όπως π.χ. το ethnos.gr (του γνωστού και μη εξαιρεταίου) το prwtothema.gr (όπου ο Θέμος για να αγριέψει τη στάση του κατά της Χρυσής Αυγής ΣΙΓΟΥΡΑ τα ξαναπήρε ΧΟΝΤΡΑ σαν τα 5 εκατομμύρια προκειμένου να διανυμει το εκβιαστικό προς τον Καραμανλή dvd με πρωταγωνιστή τον ζαχόπουλο), το newsit του ΜΟΝΙΜΩΣ προσκολυώμενου Ευαγγελάτου και άλλων "δημοκρατικών Δυνάμεων" του διαδυκτίου!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ είναι σε εξέλιξη και αυτοί οι ξεφτυλισμένοι που πρέπει να μοιράσουν πανάκριβο πετρέλαιο στον κοσμάκη σε λίγες μέρες, που θάβουν τη λίστα Λανκάρτ έχουν να μοιράσουν ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ εξουσίας έτσι ώστε να αποκτούν καθνμερινά συμμάχους σε μια άνανδρη ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της εθνικής συνείδησης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί νομίζεις οτι τώρα το σύστημα δεν την έχει πάθει την ήττα;
      Το ότι συνεχίζουν να χλημιντρίζουν κατά της ΧΑ και ενώ τους γράφουν ακόμα και δικοί τους αριστεροί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ τι σου λέει;
      Επίσης ο κόσμος δεν χρειάζεται πια δημοσκοπήσεις για να καταλάβει, τους έμαθε καλά τι κουμάσια είναι, ο κόσμος λοιπόν κάνει την δική του σφυγκομέτρηση, ρωτάει συζητάει βλέπει τάσεις και καταλαβαίνει.
      Όλα αυτά τα κρυψίματα και οι καραγκιοζιές είναι παρηγοριά στον άρρωστο όπου άρρωστος βλέπε σαμαρά, μπένυ, γαπ και όλο το σκυλολόι.

      Διαγραφή
    2. Επίσης, να συμπληρώσω, περί εξαγοράς του EXTRA, ξέρεις πως τους εξαγοράσανε όλους (όλα τα κανάλια) ; τους χαρίσανε τις συχνότητες, είναι πια "δικές" τους και όχι ημιπαράνομες όπως τόσα χρόνια, έτσι εξηγείται και η αγωνιστική, μαρξιστική πώληση του 902 σε offshore.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών