Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Το CNN με τη συνεργασία του ακροαριστερού "Ιού" εναντίον της Χρυσής Αυγής......Τα βρίσκουν μπολσεβικισμός-καπιταλισμός όταν εμφανίζεται ο μεγάλος τους εχθρός!!

Εκτενέστατο άρθρο για την Χρυσή Αυγή, έχει το αμερικανικό CNN. Όπως είναι φυσικό, το άρθρο αυτό δεν ξεφεύγει από την τερατολογία και ναζιστολογία των ημερών: «Σηκώνουν τα χέρια τους σε φασιστικούς χαιρετισμούς, κουνούν σημαίες σε μια επίδειξη φλογερής εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια σκηνή που θυμίζει τη ναζιστική Γερμανία, αλλά εδώ πρόκειται για οπαδούς της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται σε ένα πολύ πιο σύγχρονο πλαίσιο: στην Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύθηκε την.... οργή των εξαντλημένων ψηφοφόρων και το κόμμα του κέρδισε 7% στις προηγούμενες εκλογές. Όμως τώρα, μετά από ένα χρόνο, είναι στη φυλακή κατηγορούμενος πως διοικεί μια εγκληματική οργάνωση μετά τη δολοφονία ενός αριστερού καλλιτέχνη της χιπ χοπ…».
Ποια είναι η πηγή πληροφόρησης των Αμερικανών καουμπόηδων; Ο Δημήτρης Ψαρράς, της ομάδας του «Ιού», της σιωνιστικής ακροαριστεράς, ο οποίος δηλώνει υπερήφανα στο όργανο των παγκόσμιων τοκογλύφων:

«Το κόμμα ιδρύθηκε για να προωθήσει την ναζιστική ιδεολογία και δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό».
(ΥΓ): Ζήτω ο αμερικανοκομμουνισμός!

3 σχόλια:

  1. Η μπολσεβίκα της Εκάλης ξαναχτυπά!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=O8Hy7BXbLMY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε μπολσεβικικο σαιτ... Που ανηκει στον μαλακα Εισαγγελατο!... Τσου, παπαρια !...

      Διαγραφή
  2. Ποτε δεν τα ειχε χαλασει ο εβραιομπολσεβικισμος με τον εβραιοκαπιταλισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών