Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ – ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ!

Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να....διοριστεί!!
Μπορεί οι διορισμοί στο δημόσιο να απαγορεύονται ρητώς και δια ροπάλου για την άνεργη νεολαία μας, αλλά αυτό φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση των πρώην βο(υ)λευτών και βο(υ)λευτίνων, που απέτυχαν να επανεκλεγούν. Κανένας και καμιά δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένος-η και χωρίς κάποιο «αξιοπρεπές» εισόδημα («αξιοπρεπές για την περίπτωση των εκλεκτών αυτών κυρίων και κυριών θεωρείται από 5.000 ευρώ το μήνα και πάνω…). Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει εξαίρεση από τον κανόνα (και μάλιστα επί των ημερών της Νέας Πασοκοκρατίας…) της πρώην βουλευτίνας Εύας Καϊλή, η οποία  μετά από.....
μια σύντομη περιπλάνηση σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ποδοσφαιρικές ομάδες, πρόκειται να τοποθετηθεί σε κυβερνητική θέση, στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας. Αξιοκρατικά βεβαίως-βεβαίως, γιατί η καλλίπυγος  δεσποινίς τα θέματα Ισότητας τα… παίζει στα δάχτυλα!

(ΥΓ): Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ρεεεεεεεεεεεεεε! Κι ας έχει εκλογική δύναμη γύρω στο 3%…

5 σχόλια:

  1. Κοιταξτε!
    Θελω να σκεπτεστε λογικα.
    Η κυρια σαν "εσωτερικη" ΠΑΣΟΚΑ θα ξερη αρκετα και θα ειναι ικανη να βγαλει πολλα απλυτα στην φορα που να αφορουν ΣιμητοΠαπανδρεοΒενιζελοΠαγκαλους.
    Οποτε τα ΣΥΡΙΖΟΝΔΠΑΣΟΚΟλαμογια που ιδρωνει η τελευταια στροφη του παχεος εντερου τους, ωστε να μην βγει ακομα πιο πολυς βοθρος στην επιφανεια σου λενε:
    "Μπουκωσε την με κανα 5χιλιαρο το μηνα να χουμε το κεφαλι μας ησυχο απο δαυτην. Ναχη κι αυτη ν' αγοραζη καμια κυλωτιτσα και καμια σερβιετα"

    Και ομιλω για τοιουτου ειδους μπουκωματα γιατι οι του διαφορετικου ειδους μπουλουκουμαδες, εεεεεε! κοριτσι ειναι δεν μπορει να τους κοψει.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατρίκιε, αυτή έχει ρουφήξει την δημοσιογραφία και την πολιτική μέχρι τελευταίας σταγόνας, με καταλαβαίνεις φαντάζομαι...
      Και να σου πώ και κάτι άλλο βρε αδερφέ, αν δεν την διορίζανε την "καημένη" τι θα έκανε; ταινίες στον σειρινάκη;
      :)

      Υ.Γ.: τώρα που το σκέφτομαι δεν θα ήταν κακή ιδέα xoxoxo!

      Διαγραφή
    2. Κορίτσι πράμα,δεν είναι κρίμα να μείνει άνεργο,να μην παίρνει 5 χιλιάρικα το μήνα,όταν ο απλός άνθρωπος δεν έχει να πάρει ούτε τα βασικά?Που η καθημερινότητά του έχει καταντήσει κόλαση από τη βάναυση πολιτική του μνημονίου?

      Διαγραφή
  2. ΠΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΝΑ .....ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ).
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ..ΒΟΛΕΨΑΝ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ταινίες στον σειρινάκη"; ειπες φιλε Zombie;

    Αν το ξανακαλοσκεφτεις, μπορει και να εχει ηδη γυρισει μερικες "ιδιωτικων συμφεροντων ταινιες" και βασει αυτων να ............διοριζεται.
    Τι σου νομιζει οτι ειναι οι ξανθιες; Κοροϊδα;
    Εδω ο εισαγγελατος της αλλης της αγορασε κοτζαμ βιλλαρα.

    "Το μαγαζακι τωνε, ειτε ειναι ξανθο, ειτε μελαχροινο, ειτε κοκκινουλικο", που λεγε και ο μακαριτης ο μπαρμπα-Θανασης, ο μυκονιατης απ' την Φωκιωνος Νεγρη.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών