Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Η ζωή στον Άγιο Παντελεήμονα μετά τον πολιτικό διωγμό των Εθνικιστών.....περιλαμβάνει μόνο αλλοδαπούς και ανθέλληνες!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ περί.... ομαλότητας της ζωής στο κέντρο των Αθηνών μετά το...διωγμό των "κακών φασιστών".
Φυσικά στο γαϊτανάκι των δημοσιευμάτων πρωτοστατεί η εφημερίδα του ΕΠΟΝίτη - κομμουνιστή Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ) που σήμερα έχει αφιέρωμα στον Άγιο Παντελεήμονα για τη.....μετά τις συλλήψεις των Εθνικιστών, ζωή στην πολύπαθη πλατεία.

Με πομπώδεις φράσεις όπως "η ζωή μετά τα τάγματα εφόδου" η προπαγάνδα του καθεστώτος προσπαθεί να πλήξει το έργο και τη δράση των εθνικιστών που κυριολεκτικά έδωσαν ανάσα πνοής στην περιοχή όπως οι ίδιο έχουν υποστηρίξει σε ΜΜΕ.

Το φαιδρότερο όλων όμως, σε συνδυασμό με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες, είναι ότι.....
η ζωή "μετά τη Χρυσή Αυγή" έχει αναφορά μόνο σε....αλλοδαπούς και αναρχοαριστερούς "κατοίκους", καθώς είναι και οι μοναδικοί που έδωσαν συνέντευξη στους 'ανταποκριτές' του Μπόμπολα.

Οι πρόθυμοι λοιπόν να υπερθεματίσουν τις διώξεις των Εθνικιστών ήταν οι αλλοεθνείς και αεθνιστές αριστεροί. Ενώ δίνεται η εντύπωση πώς οι μόνοι ευνοημένοι εν τέλει από το διωγμό των Ελλήνων είναι οι.... ξένοι!!

Μια Πολωνή, ένας Νιγηριανός, ένας Πακιστανός και μια μπολσεβίκα μιλά για την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και νοσταλγούν τις παλιές καλές ημέρες που η εκκλησία είχε γεμίσει με περιττώματα αλλοδαπών και σύριγγες και μπύρες αναρχικών.

Ο Άγιος Παντελεήμονας και η πλατεία με την Ορθόδοξη εκκλησία είναι το σύμβολο της αντίστασης του ελληνικού λαού του κέντρου των Αθηνών εναντίον ανθελλήνων (αριστερομπολσεβίκων-καπιταλιστών) και αλλογενών.
Καθώς και οι ίδιοι παραδέχονται:
"Το ξέρουμε ότι δεν έχουμε τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή"

Και θα είναι το προπύργιο της εκλογικής εκτόξευσης του Εθνικιστικού Κινήματος στις δημοτικές εκλογές.

Υ.Γ.
Φυσικά και μέσα σε αυτή τη συγκυρία εμφανίστηκε και ο Καμίνης υποσχόμενος να αναπλάσει την πλατεία για να,...."διευκολύνει την ένταξη των (λαθρο)μεταναστών" όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα στον ΟΗΕ, ως κύριο μέλημα του υπολοίπου της θητείας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών