Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

Σε πείσμα της προπαγάνδας, ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της


Ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της

Έχουν λυσσάξει τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια του συστήματος περί των δήθεν ανύπαρκτων θέσεων της Χρυσής Αυγής. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφτεί για το πώς θα καταφέρουν τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου να υφαρπάξουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος μάλιστα ο Πρετεντέρης απεύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους μας να πάνε να ψηφίσουν ένα οποιοδήποτε κόμμα του συστήματος. Οι αναλύσεις τους, φυσικά, διαψεύδονται συνεχώς και οι ίδιοι βρίσκονται σε απελπισία, αφού πλέον τους.....
καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο με κανέναν τρόπο.
Οι αναλύσεις αυτές εδράζονται στην υπόθεση ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ούτε ιδεολογία, ούτε θέσεις, υπόθεση η οποία είναι προφανώς ψευδής, όμως οι δημοσιογράφοι αντλούν το θράσος για να γράφουν αυτές τις μπουρδολογίες από την – επίσης – υπόθεση ότι δήθεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που τους ακούει και τους πιστεύει.
Όμως, η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει ιδεολογία, τον Λαϊκό Εθνικισμό, και θέσεις για όλα τα ζητήματα του τόπου. Θέσεις που σε αντίθεση με τις θέσεις των κομμάτων της κλεπτοκρατίας είναι προϊόν αγάπης προς την Πατρίδα και τον Λαό και όχι σκέψης μεταξύ think tanks εξυπηρέτησης συμφερόντων. Θέσεις που ο Λαός γνωρίζει και αναγνωρίζει σε πείσμα των προσπαθειών όλων των παπαγάλων να τις αποκρύψουν.
Αυτό αποδεικνύεται και στην τελευταία έρευνα της Alco, η οποία προκάλεσε εγκεφαλικά στους ταγούς και τους ουραγούς του καθεστώτος, αφού δείχνει την Χρυσή Αυγή ανεβασμένη σε πείσμα του Πρετεντέρη, του Τσίμα και όποιου άλλου προσέχευεται τα βράδια για να πέσει η Χρυσή Αυγή και οι ψηφοφόροι της να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. Από την δημοσκόπηση φαίνεται ότι το 50% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, επιλέγουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο για τις θέσεις και την ιδεολογία του, ενώ το υπόλοιπο 50% κάνει λόγο για την γενικότερη δυσαρέσκεια απέναντι στην κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ως αποτέλεσμα των πολιτικών του κλεπτοκρατικού τόξου.
Ας γράψει μία «ανάλυση» γύρω από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο κ. Πρετεντέρης. Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να την διαβάσουμε. Για να τον βοηθήσουμε, όμως, φαίνεται από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί γιατί το 50% των ψηφοφόρων του είναι συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές, ενώ το άλλο 50% είναι συνειδητοποιημένοι αντισυστημικοί, δηλαδή και πάλι Εθνικιστές. Ως εκ τούτου αποκλείεται να ψηφίσουν οποιοδήποτε από τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.
Συνεπώς ας μην ποντάρουν και πολύ στις θεατρικές επιχειρήσεις του Δένδια, με τις στημένες φωτογραφίσεις και την απευθείας παράνομη διοχέτευση τους στα κανάλια της διαφθοράς. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει και θα δώσει στην Χρυσή Αυγή ποσοστά που θα τους προκαλέσουν πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, παρά την εκτεταμένη νοθεία που ήδη προετοιμάζουν. Ας τολμήσουν συνεπώς να πάνε σε εκλογές. Τότε θα σωπάσουν οι ποικιλόχρωμοι παπαγάλοι και θα αρχίσουν τα ποικιλόχρωμα ερίφια.

2 σχόλια:

  1. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mega-megalo-stous-misthous-twn-dhmosiografwn-tou-alla-kai-ta-chreh-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην το ψάχνετε και πολύ μην ταλαιπωρισε . Χρυσή αυγή αύριο είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση αν γινόταν εκλογές . Ο κόσμος δεν τιμωρεί αλλά γαμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών