Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι προφανές, ότι τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση Σαμαρά στήνει σκηνικό πρόωρων εκλογών, με αφορμή τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων για νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Νέα μέτρα, που έχουν προαποφασιστεί και υπογραφεί!

Ποια είναι η πραγματικότητα; Αυτή τη στιγμή, σε όλες τις δημοσκοπήσεις...
(τις κανονικές κι όχι αυτές τις… πέτσινες που δημοσιεύονται) είναι πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι πολύ πίσω, αλλά είναι πίσω. Αν, λοιπόν, ληφθούν και νέα μέτρα, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, την αποτυχία της επιχείρησης καταστολής κατά της Χρυσής Αυγής, τον χειμώνα που έρχεται και αναμένεται πολύ βαρύς, με τον κοσμάκη να ξεπαγιάζει χωρίς θέρμανση, κ.τ.λ., τότε η ΝΔ πάει για συντριβή στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές-περιφερειακές του Μαΐου, που δε θα της επιτρέψουν να μείνει ούτε μία ώρα παραπάνω στην εξουσία. Έτσι, μοιραία θα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, σαν… πρόβατο στη σφαγή!

Από την άλλη, οι γερμανικές αρχές κατοχής βλέπουν ότι η κυβέρνηση σέρνεται και δεν ανταποκρίνεται, δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους, για συρρίκνωση του δημοσίου τομέα, ιδιωτικοποιήσεις, μαζικές απολύσεις, επιβολή νέων φόρων, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κ.τ.λ.

Το σχέδιο του φον Αντωνάκη, είναι να παραιτηθεί συγκρουόμενος με την τρόικα, αρνούμενος (δήθεν) να επιβάλλει νέα μέτρα στον ήδη εξουθενωμένο λαό. Το «ηρωικόν» του πράγματος, σε συνδυασμό με το χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής που νομίζει ότι έχει επιφέρει, πιστεύει ότι μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω και να μπορέσει να επανεκλεγεί. Και μετά, με νωπή λαϊκή εντολή, να μας αλλάξει τα φώτα!

Θα του επιτρέψουν, όμως, οι Γερμανοί κατακτητές; Ιδού η απορία, που αναμένεται να μας λυθεί τις επόμενες ημέρες…

6 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί που κάνουν σχέδια μέσα σε κλειστές αίθουσες, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο Ελληνικός λαός.

    Όποτε και αν γίνουν εκλογές, ο Ελληνικός λαός θα δώσει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποσοστό ικανό να την κάνει ρυθμιστή των εξελίξεων.

    Μέσα στο παραβάν δεν υπάρχουν Πρετεντέρηδες και Εισαγγελάτοι.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που δεν φοβάται τις εκλογές. Αντιθέτως τις επιδιώκει, ώστε να παγιωθεί και επισήμως ως η τρίτη (;;) πολιτική δύναμη της χώρας με διψήφιο ποσοστό.

    Ας κάνει λοιπόν εκλογές όποτε θέλει ο Αντωνάκης...Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, και πόσο απέδωσε η στημένη προβοκάτσια εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλει και τους "μετανάστες" να ψηφίσουν. Το είπε άλλωστε.

      Διαγραφή
  2. Αν γίνουν πρόωρες εκλογές μην εκπλαγείτε αν βγεί η Χρυσή Αυγή αυτοδύναμη Κυβέρνηση.Η Ελληνική Κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της με το σάπιο πολιτικό σύστημα που ξεζούμισε την Πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΤΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΏ .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών